Élő adásban hunyt el Rita Jitendra indiai professzor

Forrás: Thinkstock -
halál sztárvendég műsor élő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő adásban történt tragédia az indiai Good Morning J&K show-ban: elhunyt a sztárvendég. 

Az indiai Good Morning J&K show műsorában Rita Jitendra professzor volt a sztárvendég. A 86 éves nő az életéről beszélt éppen, ám egyszer csak hátrabicsaklott a feje. Úgy tűnt, nem kap levegőt. Természetesen a műsort azonnal leállították, a stáb pedig azonnal segítséget nyújtott a professzornak. Megpróbálták újraéleszteni, de sajnos nem jártak sikerrel. A nőt kórházba szállították, ahol megállapították, hogy a halál oka hirtelen szívmegállás volt.

Késsel a kezében lépett oda egy férfi Pásztor Annáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-kessel-a-kezeben-lepett-oda-egy-ferfi-pasztor-annahoz.htmlPásztor Annához a napokban egy férfi lépett oda késsel a kezében. Egy szemtanú számolt be az esetről. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHosszú Katinka még nem törölte Shane Tusuppal közös képeithttp://www.life.hu/sztarok/20180914-hosszu-katinka-meg-nem-torolte-shane-tusuppal-kozos-kepeit.htmlHosszú Katinka és férje útjai végleg elváltak egymástól, a közös emlékekeket azonban nem tűntette el egyikük sem: közösségi oldalaikon még mindig fent vannak a közös fotók. TV + Sztárok--Rékasi Károly elárulta, jelenleg Pikali Gerda a családfenntartóhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-rekasi-karoly-elarulta-jelenleg-pikali-gerda-a-csaladfenntarto.htmlRékasi Károly elárulta, balesete anyagilag is megviselte, jelenleg párja, Pikali Gerda a családfenntartó. TV + Sztárok--Egy ismerős állítja, Weisz Fanni volt párját is az édesanyja üldözte elhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-egy-ismeros-allitja-weisz-fanni-volt-parjat-is-az-edesanyja-uldozte-el.htmlEgy ismerős elárulta, Weisz Fanni édesanyja miatt szakított korábbi párjával. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos megnevezte, szerinte kik követték el az áramlopásthttp://www.life.hu/sztarok/20180914-galambos-lajos-megnevezte-szerinte-kik-kovettek-el-az-aramlopast.htmlVégre sor került Lagzi Lajcsi tárgyalására, melyben közüzemi csalással vádolják. A zenész vallomásában azonban megnevezte azokat az embereket, akik szerinte elkövették a bűncselekményeket. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÁllítják: képes érzelmei kimutatására Michael Schumacherhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-allitjak-kepes-erzelmei-kimutatasara-michael-schumacher-vilagbajnok-sibaleset-utan.htmlKét családtagra hivatkozva ír a Paris Match című lap Michael Schumacher állítólagos állapotáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.