Galambos Lajos megnevezte, szerinte kik követték el az áramlopást

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos bűnös tárgyalás Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre sor került Lagzi Lajcsi tárgyalására, melyben közüzemi csalással vádolják. A zenész vallomásában azonban megnevezte azokat az embereket, akik szerinte elkövették a bűncselekményeket.

Galambos Lajost közüzemi csalással vádolják, ám a tárgyaláson igyekezett cáfolni az ellene felhozottakat. Vallomásában meg is nevezte azokat az embereket, akik szerinte elkövették a bűncselekményt.

Galambos Lajos a Budaörsi Járásbíróságon 2017 június 7-én. Fotó: Szabó Gábor - Origo

Azt nem sejtettem, hogy nem csak a gázkazánt lopták el, és azt akarták eladni nekem, hanem még a gázvezetéket is megfúrhatták.

Ripost

Vasvári Vivien vallomása a Facebookon: "Mindig őszinte voltam"http://www.life.hu/sztarok/20180914-vasvari-vivien-nyero-paros-vallomasa-a-facebookon-mindig-oszinte-voltam.htmlVasvári, ahogy egy ország megismerte, Luxus Vivi a Nyerő páros egyik nagy meglepetése. A játékostársai is megszerették a nagyszájú, őszinte lányt, követői pedig egyre másra üzennek neki a közösségi oldalán, hogy eddig félreismerték, de belátják, kellemesen csalódtak benne. TV + SztárokOrigoNyerő páros: Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska esett ki a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-nyero-paros-santa-laci-es-santaszephalmi-juliska-esett-ki-a-jatekbol-mar-csak-negy-par-van.htmlBár a szatyorcipelős feladatot a legjobban teljesítették, az értettségis játékban elbukott Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska a Nyerő párosban. Így Viviék mellett ők kerültek veszélyzónába, és ki is estek. TV + Sztárok--Állítják: képes érzelmei kimutatására Michael Schumacherhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-allitjak-kepes-erzelmei-kimutatasara-michael-schumacher-vilagbajnok-sibaleset-utan.htmlKét családtagra hivatkozva ír a Paris Match című lap Michael Schumacher állítólagos állapotáról. TV + Sztárok--Károly herceg szerint Meghan a legjobb dolog, ami történhetett Harry-velhttp://www.life.hu/sztarok/20180913-karoly-herceg-szerint-meghan-a-legjobb-dolog-ami-tortenhetett-harryvel.htmlKiderült, hogy Károly herceg nagyon is szereti újdonsült menyét, Meghan Markle-t. TV + Sztárok--Kárász Zénó szerint Ádám Tamást megtörte, hogy alig akadt munkájahttp://www.life.hu/sztarok/20180913-karasz-zeno-szerint-adam-tamast-megtorte-hogy-alig-akadt-munkaja.htmlKárász Zénó először szólalt meg kollégája és barátja, Ádám Tamás halála kapcsán. TV + Sztárok--Sarolta hercegnő szereti utánozni anyukájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180913-sarolta-hercegno-szereti-utanozni-anyukajat.htmlKiderült, hogy Sarolta máris kezd igazi hercegnő lenni: édesanyját utánozza. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.