Kiszel Tünde elárulta, hogy megengedné-e lányának a félaktot

fotó Kiszel Tünde akt Hunyadi Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde támogatja lányát a modellkarrierjében, és elárulta, mennyi ruhától szabadulhat meg Donatella a kamerák előtt.

„Természetesen támogatom" – mondta Kiszel Tünde, amikor arról kérdezték őt a Mokkában, jó szemmel nézi-e lánya modellkarrierjét. Hozzátette, ha ideje engedi ő is elkíséri Donatellát a fotózásokra, de az iskola az első, éppen ez az oka annak, hogy még külföldre sem megy modellkedni egyelőre Donatella.

Kiszel Tünde engedélyezi a fürdőruhás fotókat, de a félaktba is belemenne "Forrás: Instagram/Kiszel Tünde "

Már többen hívták, tehát már lett volna lehetősége, de mint mondtam, első a tanulás. Most tavasszal érettségizik, ez nagyon fontos. Úgy gondoltuk, inkább utána megy külföldre" – tette hozzá Tünde, azt is elárulta, hol húzza meg a határt Donatella számára. „Nyáron a fürdőruhás kép még megjelenhet róla, azt kiposztolhatja, de egyébként ezt ő nagyon jól kezeli" – árulta el Kiszel Tünde. Arra a kérdésre, hogy félaktot megengedne-e lányának a mell megmutatása nélkül azt válaszolta, hogy ha van koncepciója a felvételnek, akkor esetleg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.