Molnár Andi új terepen: kipróbálta a koktélkeverést: videó

Forrás: Spotlight Media -
Molnár Andi koktél mixer Kiss Dani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos műsorvezető nemrég egy számára ismeretlen terepen, a koktélkészítésben próbálta ki magát az egykori X-Faktoros társaságában.

Molnár Andi szeret új dolgokat felfedezni, kipróbálni, így különösen örült, amikor nemrég alkalma nyílt a koktélkészítés világába bepillantást nyernie. "Alapvetően a könnyű, kifejezetten kellemes ízű, inkább "csajosnak" mondható italokat szeretem, mint amilyen az aperol spritz is. Mindig is tetszett, ahogy a profik percek alatt elkészítenek egy színekben pompázó koktélt, így megfogadtam, ha lehetőségem lesz, én is kipróbálom ezt" - mondta Molnár Andi, akinek első próbálkozását a szombati Édesítő című magazinműsorban is nyomon követhetik a nézők.

Táncmozdulatokat is vitt a koktélkeverésbe Forrás: Spotlight Media

"Olyan egyszerűnek tűnik az egész. Egy poharat pörgetős kézmozdulat itt, egy üvegcsavarás ott és mire kettőt pislogtam már kész is volt az ital. Örültem, hogy a koktél készítésében nemcsak egy profi, de az MDC zenekarból ismert Kiss Dani is segítségemre volt. Dani a házibulik alkalmával gyakran készít koktélokat, de mindkettőnknek bőven lenne még mit tanulnia. Neki például azt, hogyan kell megkavarni az italt. Ebben én elég határozott voltam, sajátos technikával dolgoztam" - mondta viccelődve a műsorvezető, aki a koktél összekavarását és rázását élvezte a legjobban. "Bevetettem a tánctudásom is, vittem bele egy kis swing mozgást, laza csípő- és térdrugót, hogy ütemesebb legyen. A végeredmény egész jó lett, annak ellenére, hogy még sosem kevertem koktélt" - mondta Molnár Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.