Nyerő páros: Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska esett ki a játékból

Nyerő páros Széphalmi Juliska Sánta László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a szatyorcipelős feladatot a legjobban teljesítették, az értettségis játékban elbukott Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska a Nyerő párosban. Így Viviék mellett ők kerültek veszélyzónába, és ki is estek. 

A pár így nyilatkozott a kiesésük után:

Itt pedig azt nézheted meg, melyik páros, milyen osztályzatot kapott az "érettségi bizonyítványába":

Juliskáék biztosak voltak benne, hogy Dóriék rájuk fognak szavazni, és azt is sejtették, hogy Laciék Viviéket tartják majd bent, egyedül Ádám és Berni volt egy nagy kérdőjel számukra. Nos, így alakult a szavazás:

Állítják: képes érzelmei kimutatására Michael Schumacherhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-allitjak-kepes-erzelmei-kimutatasara-michael-schumacher-vilagbajnok-sibaleset-utan.htmlKét családtagra hivatkozva ír a Paris Match című lap Michael Schumacher állítólagos állapotáról. TV + Sztárok-- Gáspár Laciék és Veiszer Alindáék a Nyerő Páros a többség szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20180908--gaspar-laciek-es-veiszer-alindaek-a-nyero-paros-a-tobbseg-szerint-rtl-klub.htmlA párok azt a feladatot kapták, hogy aszerint rakják sorba a még játékban lévő 6 párt, hogy kit tartanak a legnyerőbb és a legkevésbé nyerő párosnak. TV + SztárokOrigoMegszólaltak a szomszédok Ádám Tamással kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180908-megszolaltak-a-szomszedok-adam-tamassal-kapcsolatban-igy-lattak.htmlA 66 éves színművészt, Ádám Tamást csütörtök délelőtt, fővárosi otthonában találták holtan. Halála okát állítólag gyógyszermérgezés okozta, közeli ismerősei szerint azonban nem öngyilkosság, hanem baleset áll ennek a hátterében. Szpmszédai közül néhányan viszont azt állítják: látszott, hogy baj van a színésszel. TV + Sztárok--Holtan találtak otthonában Ariana Grande exére: Mac Miller rapperrehttp://www.life.hu/sztarok/20180908-holtan-talaltak-otthonaban-ariana-grande-exere-mac-miller-rapperre.htmlPénteken meghalt a 26 éves Mac Miller, rapper, Ariana Grande exe. TV + Sztárok--Elbúcsúzott a köztévétől Tatár Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20180908-elbucsuzott-a-koztevetol-tatar-csilla-musorvezeto-a-tv2nel-folytatja.htmlA köztévétől a TV2-höz szerződött Tatár Csilla. A műsorvezető egy posztban tudatta ezt a követőivel. TV + Sztárok--Nehéz kihívással kellett szembenézniük a Nyerő páros játékosainakhttp://www.life.hu/sztarok/20180908-nehez-kihivassal-kellett-szembenezniuk-a-nyero-paros-jatekosainak-teriszony.htmlA Nyerő páros legnehezebb kihívását kellett teljesíteniük pénteken a párosoknak. A függőhídon való átkelés túlzás nélkül mindenkit megviselt, most megmutatjuk, miként sikerült nekik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.