Rékasi Károly elárulta, jelenleg Pikali Gerda a családfenntartó

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
pénz baleset munka Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly elárulta, balesete anyagilag is megviselte, jelenleg párja, Pikali Gerda a családfenntartó.

Mint arról korábban már beszámoltunk, végre megszületett a döntés Rékasi Károly motorbalesetének ügyében. A színészt az eset nem csak testileg és lelkileg viselte meg, hanem anyagilag is. Korábban sérülése miatt nem tudott munkát vállalni, és eléggé megcsappantak a tartalékai. Őszintén bevallja, hogy mostanában párja, Pikali Gerda a családfenntartó.

Felültem rá, kipróbáltam, de motort egyelőre nem tudok venni, mert pénzem az nincs. (...) Kicsit nehezen éli meg ezt az ember. Ebben is óriási segítségemre volt Gerda, én minden tartalékomat feléltem ez idő alatt. Gerdának a családfenntartó státuszt is át kellett vennie, ami ugyancsak méltatlan. Én egy régi szabású pasas vagyok, de ebben is mellettem állt, ez tényleg elképesztő. Olyan emberek találtak meg anyagi segítséget felajánlva, akikről nem is gondoltam. Olyan mellém állás mutatkozott meg, ami tényleg káprázatos" – idézi a Rádió 1 műsorából Rékasit a Lokál.

Rékasi Károlynak az utóbbi időben nem nagyon volt munkája Fotó: Marton Szilvia/Origo
Vasvári Vivien vallomása a Facebookon: "Mindig őszinte voltam"http://www.life.hu/sztarok/20180914-vasvari-vivien-nyero-paros-vallomasa-a-facebookon-mindig-oszinte-voltam.htmlVasvári, ahogy egy ország megismerte, Luxus Vivi a Nyerő páros egyik nagy meglepetése. A játékostársai is megszerették a nagyszájú, őszinte lányt, követői pedig egyre másra üzennek neki a közösségi oldalán, hogy eddig félreismerték, de belátják, kellemesen csalódtak benne. TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra kisfia, Benjamin imád úszni: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-szinetar-dora-kisfia-benjamin-imad-uszni.htmlA színésznő büszkén mutatta meg, milyen ügyes a kisfia: úszásra vitta Benjamint. TV + Sztárok--Egy ismerős állítja, Weisz Fanni volt párját is az édesanyja üldözte elhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-egy-ismeros-allitja-weisz-fanni-volt-parjat-is-az-edesanyja-uldozte-el.htmlEgy ismerős elárulta, Weisz Fanni édesanyja miatt szakított korábbi párjával. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien vallomása a Facebookon: "Mindig őszinte voltam"http://www.life.hu/sztarok/20180914-vasvari-vivien-nyero-paros-vallomasa-a-facebookon-mindig-oszinte-voltam.htmlVasvári, ahogy egy ország megismerte, Luxus Vivi a Nyerő páros egyik nagy meglepetése. A játékostársai is megszerették a nagyszájú, őszinte lányt, követői pedig egyre másra üzennek neki a közösségi oldalán, hogy eddig félreismerték, de belátják, kellemesen csalódtak benne. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Gyurácz Eszter, az ATV gyönyörű időjósahttp://www.life.hu/sztarok/20180913-ferjhez-ment-gyuracz-eszter-az-atv-gyonyoru-idojosa.htmlKimondta a boldogító igen Gyurácz Eszter, az ATV csodaszép időjósa. Párjával, Barnabással 6 éve találtak egymásra. TV + Sztárok--Az esküvő óta elvesztette bizalmasait Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180913-az-eskuvo-ota-elvesztette-bizalmasait-meghan-markle.htmlMióta beköltözött a palotába, Meghan Markle gyakorlatilag elvesztette régi barátait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.