Vasvári Vivien vallomása a Facebookon: "Mindig őszinte voltam"

Nyerő páros Vasvári Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári, ahogy egy ország megismerte, Luxus Vivi a Nyerő páros egyik nagy meglepetése. A játékostársai is megszerették a nagyszájú, őszinte lányt, követői pedig egyre másra üzennek neki a közösségi oldalán, hogy eddig félreismerték, de belátják, kellemesen csalódtak benne. 

"Mindig őszinte voltam, ha az még nem is jött le mindig pozitívan akkor is! Sose akartam megfelelni senkinek sem és nem is fogok! Nincs tökéletes ember, sokan utálnak de sokan szeretnek! A férjem Fecsó, úgy fogad el amilyen vagyok, mert tudja, hogy néha bolond vagyok és kikelek magamból, de azt is tudja, hogy jó ember vagyok, jó anya, jó feleség és soha nem akarok rosszat másoknak! Számomra csakis ez a fontos semmi más! Lehet ítélkezni felettem, de először nézz tükörbe és utána írj vagy mondj bàrmit is! Rengeteg fájdalom és tragédia volt az életemben, amiből képes voltam újra és újra felállni, ezekből a fájdalmakból táplálkozom, mert ott vannak a gyerekeim a férjem és minden egyes nap értük kelek fel, mert szükségük van ràm! Soha nem fogok feladni semmit az életben, és kűzdeni-harcolni fogok tovább az álmainkért-céljainkért! De mielőtt "köveznél engem..." éld át mindazt, amit én éltem át eddig...aztán csináld utánam...!" - írta ki Facebookjára Vasvári Vivien.

Nyerő páros: Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska esett ki a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-nyero-paros-santa-laci-es-santaszephalmi-juliska-esett-ki-a-jatekbol-mar-csak-negy-par-van.htmlBár a szatyorcipelős feladatot a legjobban teljesítették, az értettségis játékban elbukott Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska a Nyerő párosban. Így Viviék mellett ők kerültek veszélyzónába, és ki is estek. TV + Sztárok--Állítják: képes érzelmei kimutatására Michael Schumacherhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-allitjak-kepes-erzelmei-kimutatasara-michael-schumacher-vilagbajnok-sibaleset-utan.htmlKét családtagra hivatkozva ír a Paris Match című lap Michael Schumacher állítólagos állapotáról. TV + Sztárok--Palvin Barbara és Dylan Sprouse egy párhttp://www.life.hu/sztarok/20180908-palvin-barbara-es-dylan-sprouse-egy-par-instagram.htmlAmerikai színésszel, Dylan Sprouse-szal jár Palvin Barbi. A srácot a modell mutatta meg a Facebookján. Közös képükhöz azt írta: szerelmem.TV + Sztárok--Megszólaltak a szomszédok Ádám Tamással kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180908-megszolaltak-a-szomszedok-adam-tamassal-kapcsolatban-igy-lattak.htmlA 66 éves színművészt, Ádám Tamást csütörtök délelőtt, fővárosi otthonában találták holtan. Halála okát állítólag gyógyszermérgezés okozta, közeli ismerősei szerint azonban nem öngyilkosság, hanem baleset áll ennek a hátterében. Szpmszédai közül néhányan viszont azt állítják: látszott, hogy baj van a színésszel. TV + Sztárok--Elbúcsúzott a köztévétől Tatár Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20180908-elbucsuzott-a-koztevetol-tatar-csilla-musorvezeto-a-tv2nel-folytatja.htmlA köztévétől a TV2-höz szerződött Tatár Csilla. A műsorvezető egy posztban tudatta ezt a követőivel. TV + Sztárok--Megmutatta új kedvesét Dancs Annamari http://www.life.hu/sztarok/20180908-megmutatta-uj-kedveset-dancs-annamari-szineszno-kerenyi-miklos-mate-exe.htmlEgy évvel ezelőtt nem is gondolta volna Dancs Annamari, hogy hamarosan újra boldog lesz. A színésznőt és 4 hónapos kisfiukat akkor hagyta el Kerényi Miklós Máté, aki egy fiatal kolléganőjébe szeretett bele. Két hónapja azonban Annamari is új párra talált, úgy tudni, kedvese is szakmabeli. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.