Ádám Tamás félt a mellőzöttségtől: dolgozni szeretett volna a Família Kft. egykori sztárja

Forrás: MTI/Kallos Bea -
színpad halál színész munka Ádám Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ádám Tamás nem tudott könnyen belenyogodni abba, hogy nyugdíjasként már nincs annyi munkája. Félt, hogy így nem segítheti családját. 

Tragikus körülmények között, mindössze 66 évesen távozott az élők sorából Ádám Tamás, akit a legtöbben a Família Kft. Szép Károlyaként ismernek. A színész nyugdíjasként nem élvezte a sok szabadidejét, ő inkább dolgozni szeretett volna. Erről beszélgetett is az interneten Szögi Csaba táncművész-koreográfussal, aki később meg is osztott egyet-kettőt a levelezésükből.

Ádám Tamás a színpadon akart lenni Forrás: MTI/Kallos Bea

"Hosszasan leveleztünk vele, szó volt több mindenről is, szakmáról, feladatokról és a jövőbeli terveiről. Nagyrészt arról írt, hogy mivel nyugdíjas, rengeteg szabadideje lett, amit szívesen töltene ki, és hogy aggódik, mivel egyáltalán nem halmozzák el színházi feladatokkal" - mondta a Blikknek a művész, aki azért tette nyilvánossá a levélrészeleteket, hogy mindenki lássa, Ádám Tamás nagyon elhivatott ember volt.

Félt, hogy nem tudja majd segíteni a családját,

szerinte is a munka hiánya törte meg a színészt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.