Istenes Bence találkozott Giovane Élberrel, gyerekkori kedvenc focistájával

Giovane Elber műsorvezető példakép Istenes Bence foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A müncheni Allianz Arénában találkozott gyemekkora kedvenc focistájával Istenes Bence. Az élményt követőivel is megosztotta közösségi oldalán. 

Giovane Élber focistával találkozhatott Istenes Bence a müncheni Allianz Arénában. Mint a műsorvezető posztjából kiderült, ő gyermekkorának kedvenc játékosa, éppen ezért nagy megtiszteltés volt számára a közös interjú a Sky Sports német csatorna számára.

"Életem egyik legjobb élménye volt ez a mai! Elber az egyik legnagyobb kedvencem volt gyerekkoromban, most meg együtt adtunk interjút..." - írta posztjában Istenes Bence, akinek tehetségét Németországban is egyre inkább elismerik. Magyarországon a Szenzációs négyes című műsort vezeti amellett, hogy az német X-Faktor stúdiójában is helyt kell állnia.

Egy kislányról nevezték el a Linda című sorozatothttp://www.life.hu/sztarok/20180917-rola-neveztek-el-a-linda-cimu-sorozatot.htmlCsak kevesen tudják, de alapvetően egy kislány keresztneve adta az ötletet a Linda tévésorozat címadásakor. TV + Sztárok--Mihalik Enikő vlogolásba kezd: hamarosan mindenki betekintést kap életébehttp://www.life.hu/sztarok/20180917-mihalik-eniko-vlogolasba-kezd-hamarosan-mindenki-betekintest-kap-eletebe.htmlMihalik Enikő úgy döntött, a modellkedés és a fotók mellett ezentúl mást is megoszt küvetőivel: ő is vlogolásba kezd.TV + SztárokOrigoÁdám Tamás félt a mellőzöttségtől: dolgozni szeretett volna a Família Kft. egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180917-adam-tamas-felt-a-mellozottsegtol-dolgozni-szeretett-volna-a-familia-kft-egykori-sztarja.htmlÁdám Tamás nem tudott könnyen belenyogodni abba, hogy nyugdíjasként már nincs annyi munkája. Félt, hogy így nem segítheti családját. TV + Sztárok--Véletlenül került ki Ördög Nóra intim fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20180917-veletlenul-kerult-ki-ordog-nora-intim-fotoja.htmlÖrdög Nóráról sok csodaszép képet készít férje, de nem mindegyik fotó lesz nyilvános. Egy intim fotó Nánási Pál akarata ellenére valahogy mégis kikerült. TV + SztárokOrigoMihalik Enikő vlogolásba kezd: hamarosan mindenki betekintést kap életébehttp://www.life.hu/sztarok/20180917-mihalik-eniko-vlogolasba-kezd-hamarosan-mindenki-betekintest-kap-eletebe.htmlMihalik Enikő úgy döntött, a modellkedés és a fotók mellett ezentúl mást is megoszt küvetőivel: ő is vlogolásba kezd.TV + SztárokOrigoNem lehet kommentelni Kulcsár Edina Instagram-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180916-nem-lehet-kommentelni-kulcsar-edina-instagram-oldalan.htmlA szépségkirálynőnél betelt a pohár, és drasztikus lépést tett: letiltotta a hozzászólásokat az Instagramján. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.