Galambos Lajos tárgyalása: a zenész és ügyvédje nagyon bizakodók

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos tárgyalás ügyvéd csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajost és társát 30 milliós víz-, gáz- és áramlopással vádolja az ügyészség. A zenész és ügyvédje mesélt az elhúzódó nyomozás állásáról, a vádpontokról, és hogy mi eredményezte az előzetes letartóztatást. 

Galambos Lajost közüzemi csalással vádolják, ő és ügyvédje a Mokkában nyilatkoztak az ügyről. "Összesen öt vádpont van a vádiratban, különböző fogyasztási helyeken, különböző közműszolgáltatók sérelmére elkövetett közműlopások. Illetve, az egyik vádpont az ezzel összefüggésben egy vesztegetési vád.

Igazából a vesztegetési vád az, ami a büntetőszempontból izgalmas. Magas a büntetési tétele,

Galambos Lajos és ügyvédje nagyon bizakodó "Fotó: Szabó Gábor - Origo "
Kósz Zoltán vízilabdás állítja: minden szexvád hamis - a Mokkában mesélte el álláspontjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180918-kosz-zoltan-vizilabdas-allitja-minden-szexvad-hamis-a-mokkaban-meselte-el-allaspontjat.htmlJanuárban vádolta meg először Kósz Zoltánt egy 11 éves kislány azzal, hogy szexuálisan zaklatta őt. A vízilabdázó állítja, hazugság minden egyes ezzel kapcsolatos kijelentés és bármilyen vizsgálat alá veti magát, hogy kiderüljön az ártatlansága. A Mokkában vállalta, hogy tiszta vizet önt a pohárba. TV + SztárokSzorcsik Viki visszatér a képernyőkre: a Korhatáros szerelemben láthatjuk hamarosanhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-szorcsik-viki-visszater-a-kepernyokre-a-korhataros-szerelemben-lathatjuk-hamarosan.htmlSzorcsik Viki 9 évvel ezelőtt hagyta el a Jóban rosszban című nagysikerű sorozat stábját, azóta csak ritkán láthattuk a képernyőn. Ezúttal egy szexi csábító képében tér vissza a Korhatáros szerelem című sikerprodukcióban.TV + SztárokOrigoSztárházasságok, amik egy évig sem tartottak: Jennifer Lopez és Renée Zellweger is meggondolták magukathttp://www.life.hu/sztarok/20180917-sztarhazassagok-amik-egy-evik-sem-tartottak-jennifer-lopez-renee-zellweger.htmlA holtomiglan holtodiglan gyakran nem tart a sírig, de vannak extrém rövid házasságok, főleg a sztároknál. Úgy tűnik, hogy az ő kapcsolataik kevesebbszer állják ki az idő próbáját, van, hogy egy év is elég ahhoz, hogy minden tönkremenjen. Íme, egy lista azokról a sztárházasságokról, melyek nemhogy a kritikusnak tartott 7. évet, de még az elsőt sem élték meg. TV + Sztárok--Johnny Rotten, a Sex Pistols énekese nagyon meghízotthttp://www.life.hu/sztarok/20180917-johnny-rotten-a-sex-pistols-enekese-nagyon-meghizott.htmlAlig lehet ráismerni a Sex Pistols énekesére, Johnny Rottenre. A zenész meghízott, láthatóan nem törődik magával az utóbbi időben. TV + Sztárok--Így néz ki ma a 80 éves Claudia Cardinale: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-igy-nez-ki-ma-a-80-eves-claudia-cardinale.htmlAz immár 80 éves Claudia Cardinale nemrég Magyarországon járt és elárulta, tulajdonképpen soha nem tartotta magát sztárnak. TV + Sztárok--Dancs Annamari szerint nem volt ok nélkül, hogy Kerényi Miklós Máté elhagytahttp://www.life.hu/sztarok/20180917-dancs-annamari-szerint-nem-volt-ok-nelkul-hogy-kerenyi-miklos-mate-elhagyta.htmlDancs Annamari és Kerényi Miklós Máté szakítása váratlanul érte a rajongókat, de mint kiderült, a színésznőt is, de már sikerült túltennie magát a szakításon, és újra rátalált a szerelem. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.