Gáspár Bea első borvacsorája veszteséges lesz

Forrás: Facebook/Gáspár Bea -
étterem veszteség vállalkozás Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea nagy lelkesedéssel vágott bele első vállalkozásába, de sajnos az már most látszik, hogy első vacsorája nem hoz számára nyereséget. 

Gáspár Bea saját vállalkozásba kezdett, ami nem meglepő módon a főzéssel kapcsolatos. Borvacsorát ad egy látványkonyhában, de hiába telt be az összes hely, Bea tudja, hogy veszteséges lesz az első vacsora. Ennek ellenére örömmel vág bele a feladatba.

Gáspár Bea vállalkozásának első vacsorája veszteséges Forrás: Facebook/Gáspár Bea

legalább 100 ezer lesz a benzinköltségem, annyiszor kell emiatt Salgótarjánból Pestre jönnöm.

Blikknek

A borvacsora 15900 forint fejenként, és mivel az étteremben 48 férőhely van nem nehéz kiszámolni, hogy 763200 forint a bruttó bevétele,

ám a költségei sokkal magasabbak.

A Király utcában látványkonyhát bérelni sem olcsó mulatság, de legalább a borral szerencsém volt.

„Félmillió forint körül lehet a Király utcai látványkonyha egy napi bérleti díja, főleg szombatra, de ha hosszabb távú szerződést kötöttek, lehet, hogy 400 alatt megálltak"

Szorcsik Viki visszatér a képernyőkre: a Korhatáros szerelemben láthatjuk hamarosanhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-szorcsik-viki-visszater-a-kepernyokre-a-korhataros-szerelemben-lathatjuk-hamarosan.htmlSzorcsik Viki 9 évvel ezelőtt hagyta el a Jóban rosszban című nagysikerű sorozat stábját, azóta csak ritkán láthattuk a képernyőn. Ezúttal egy szexi csábító képében tér vissza a Korhatáros szerelem című sikerprodukcióban.TV + SztárokOrigoVajna Timi kerek popsit villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-vajna-timi-kerek-popsit-villantott.htmlVajna Timi a Kanári-szigeteken két barátnőjével együtt villantotta meg formás fenekét. TV + SztárokOrigoÍgy igazítja a stylist Csonka András nadrágját: vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-igy-igazitja-a-stylist-csonka-andras-nadragjat.htmlCsonka András egy meghökkentő képet töltött fel a közösségi oldalára: félreérthető helyzetben látható stylistjával. TV + Sztárok--Johnny Rotten, a Sex Pistols énekese nagyon meghízotthttp://www.life.hu/sztarok/20180917-johnny-rotten-a-sex-pistols-enekese-nagyon-meghizott.htmlAlig lehet ráismerni a Sex Pistols énekesére, Johnny Rottenre. A zenész meghízott, láthatóan nem törődik magával az utóbbi időben. TV + Sztárok--Alain Delon fia, Alain-Fabien Delon nagyon hasonlít jóképű apjárahttp://www.life.hu/sztarok/20180917-alain-delon-fia-alainfabien-delon-nagyon-hasonlit-jokepu-apjara.htmlKísértetiesen hasonlít szívtipró édesapjára, Alain Delonra Alain-FAbien Dalon. Modellként keresi a kenyerét és a legnagyobb divatházaknak dolgozik. TV + SztárokA palota jelentette be: szakácskönyvet ad ki Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180917-a-palota-jelentette-be-szakacskonyvet-ad-ki-meghan-markle.htmlMeglepő közleményt osztott meg a Kensington Palota: Meghan Markle szakácskönyvet jelentet meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.