Gáspár Laci durván beszólt Solti Ádám párjának, Berninek

Nyerő páros Kis Bernadett Gáspár Laci Solti Ádám beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci a Nyerő Páros legutóbbi részében durván beszólt Solti Ádámnak és párjának, Berninek.

A Nyerő Páros legutóbbi része sem telt el feszült pillanatok nélkül. A párosok ezúttal azt a feladatot kapták, hogy a fiúk öltöztessék fel és sminkeljék ki kedveseiket kedvük szerint, majd ezután a lányok tartsanak egy rögtönzött divatbemutatót. Ezután lehet pontozni őket.

Solti Ádám egy meglehetősen merész darabot adott kedvesére, Bernire, aki nem is érezte benne igazán jól magát, gyakorlatilag az egész feneke kilátszott a rojtos ruhából.

Ki is akadt ezen Gáspár Laci, és nem fogta vissza magát a véleményezés során.

Hát ez a ruha... Ilyet nem adunk rá olyan nőre, akit szeretünk. Ez éjszakai... de nem olyan éjszakai... Ez nagyon közönséges és úgy közönséges, hogy nem is előnyös. Pont ott bővebb, ahol nem kellene."

Gáspár Bea első borvacsorája veszteséges leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-gaspar-bea-elso-borvacsoraja-veszteseges-lesz.htmlGáspár Bea nagy lelkesedéssel vágott bele első vállalkozásába, de sajnos az már most látszik, hogy első vacsorája nem hoz számára nyereséget. TV + Sztárok--Szorcsik Viki visszatér a képernyőkre: a Korhatáros szerelemben láthatjuk hamarosanhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-szorcsik-viki-visszater-a-kepernyokre-a-korhataros-szerelemben-lathatjuk-hamarosan.htmlSzorcsik Viki 9 évvel ezelőtt hagyta el a Jóban rosszban című nagysikerű sorozat stábját, azóta csak ritkán láthattuk a képernyőn. Ezúttal egy szexi csábító képében tér vissza a Korhatáros szerelem című sikerprodukcióban.TV + SztárokOrigoVajna Timi kerek popsit villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-vajna-timi-kerek-popsit-villantott.htmlVajna Timi a Kanári-szigeteken két barátnőjével együtt villantotta meg formás fenekét. TV + SztárokOrigoA palota jelentette be: szakácskönyvet ad ki Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180917-a-palota-jelentette-be-szakacskonyvet-ad-ki-meghan-markle.htmlMeglepő közleményt osztott meg a Kensington Palota: Meghan Markle szakácskönyvet jelentet meg. TV + Sztárok--Így igazítja a stylist Csonka András nadrágját: vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-igy-igazitja-a-stylist-csonka-andras-nadragjat.htmlCsonka András egy meghökkentő képet töltött fel a közösségi oldalára: félreérthető helyzetben látható stylistjával. TV + Sztárok--Johnny Rotten, a Sex Pistols énekese nagyon meghízotthttp://www.life.hu/sztarok/20180917-johnny-rotten-a-sex-pistols-enekese-nagyon-meghizott.htmlAlig lehet ráismerni a Sex Pistols énekesére, Johnny Rottenre. A zenész meghízott, láthatóan nem törődik magával az utóbbi időben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.