Hajdú Péter egyelőre nem tudja elképzelni, hogy újra házasodjon

Fotó: Mudra László/Origo -
házasság Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Sarka Kata házassága végérvényesen véget ért, így mindketten új életet kezdhetnek valaki más oldalán, amennyiben akarnak. A műsorvezető elárulta, hogy akar-e házasodni még.

Hajdú Péter és Sarka Kata 8 év házasság után végleg elváltak egymástól, így már a műsorvezető is új életet kezdhet, ha akar, akár házasdohat is. Elárulta, erre lát-e esélyt, ám azt leszögezte, mindennél fontosabb, hogy a majdani új partnere szeresse gyermekeit.

Hajdú Péter elárulta, akar-e házasodni Fotó: Mudra László/Origo

"A majdani párommal szemben egyértelmű követelmény, hogy szeresse a gyerekeket, az én gyerekeim elfogadják őt, és viszont. Nekem ők a legfontosabbak, így ha ez nem működik, akkor tudni fogom, hogy nem azt a nőt kerestem" - árulta el Péter.

"Még nem látom azt a lányt, akivel leélném az életem. Abban azonban biztos vagyok, hogy nem fogok egyedül maradni, de egyelőre nem tudom elképzelni, hogy újra megnősüljek. Most éppen azt sem, hogy újra gyereket vállaljak" - tette hozzá a Lokálnak Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.