Liptai Claudia titok smink tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok élete szinte nyitott könyv, ám mindig van olyan titok, amit rajtuk kívül senki nem tud. Ezek közül fedett fel most Claudia egyet-kettőt.

Hiába osztanak meg életükről sok mindent a sztárok, rengeteg dolgot megtartanak maguknak. Mindig marad egy-két sosem hallott információ, ezek közül fedett fel most néhányat Liptai Claudia. A műsorvezető elárulta, van-e tetoválása, és azt is, állt már-e valaha kamera elé smink nélkül.

Kiszel Tünde friss fotót posztolt: "Ő az új pasim"http://www.life.hu/sztarok/20180918-kiszel-tunde-friss-fotot-posztolt-o-az-uj-pasim.htmlKiszel tünde egy rejtélyes fotót posztolt a közösségi oldalára egy ismeretlen úriemberrel. TV + SztárokOrigoGalambos Lajos tárgyalása: a zenész és ügyvédje nagyon bizakodókhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-galambos-lajos-targyalasa-lajcsi-es-ugyvedje-nagyon-bizakodok.htmlGalambos Lajost és társát 30 milliós víz-, gáz- és áramlopással vádolja az ügyészség. A zenész és ügyvédje mesélt az elhúzódó nyomozás állásáról, a vádpontokról, és hogy mi eredményezte az előzetes letartóztatást. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMajka és Tilla egy családi strandon pucérkodott Máltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-majka-es-tilla-egy-csaladi-strandon-pucerkodott-maltan.htmlEgy Máltán élő magyar vendéglátós elárulta, hogy Majka és Tilla egy családi strandon dobta le a texilt, amit valószínűleg a konzervatív helyiek nem néztek túl jó szemmel. TV + SztárokOrigoGáspár Laci durván beszólt Solti Ádám párjának, Berninekhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-gaspar-laci-durvan-beszolt-solti-adam-parjanak-berninek.htmlGáspár Laci a Nyerő Páros legutóbbi részében durván beszólt Solti Ádámnak és párjának, Berninek. TV + SztárokOrigoSzerelmi vallomással lepte meg párját, Dominika Rékát VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180918-szerelmi-vallomassal-lepte-meg-parjat-dominika-rekat-vv-aurelio.htmlVV Aurelio egy szerelmi vallomást tett közzé közösségi oldalán. Nagyon boldog párjával, Dominika Rékával. TV + SztárokOrigoMasterChef VIP: Bay Éva, Janicsák Veca és Csomor Csilla között egy piskóta okozott feszültségethttp://www.life.hu/sztarok/20180918-bay-eva-janicsak-veca-es-csomor-csilla-kozott-egy-piskota-okozott-feszultseget.htmlA MasterChef VIP-ben komolyan összezörren a sárga csapat tagja: Bay Éva, Csomor Csilla és Janicsák Veca között egy piskóta miatt alakult ki feszültség. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.