Múzeumba kerültek Ambrus Attila, a Viszkis relikviái

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
relikvia Viszkis Ambrus Attila rablás múzeum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendőrmúzeumban láthatják az érdeklődők Ambrus Attila, a Viszkis rabló relikviáit, azokat a tárgyakat, amelyeket a rablásnál vagy épp a szökésnél használt.

A Mosonyi utcai Rendőrmúzeumban már a Viszkis rabló, Ambrus Attila relikviáit is láthatják a látogatók. A rablásoknál használt parókák, hajfesték, de a pénzügyeit tartalmazó jegyzettömb is látható a neki állított vitrinben. Sőt, azt a kötelet is látni, amelyet akkor használt, amikor megszökött a Gyorskocsi utcai fogdából.

Ambrus Attila múzeumba került Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A Bors megkereste a Viszkist ezzel kapcsolatban, aki már hallott arról, hogy még életében múzeumba került. "Már készültem, hogy megnézem, de még nem volt rá alkalmam. Ha lesz egy kis időm, megejtem majd a látogatást, sőt, ha a gyerekem már elég nagy lesz hozzá, neki is megmutatnám" - mesélte Ambrus, aki sérelmezi, hogy még mindig nem történt előrelépés az ittas vezetése ügyében.

"Már boldog-boldogtalant befogtam sofőrnek, és a babavárás miatt a feleségem sem tud már sokáig segíteni" - fogalmazott Ambrus Attila.

Formás popsit villantott Singh Viki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-formas-popsit-villantott-singh-viki.htmlSingh Viki nem csak a hangjával, hanem az idomaival is hódít: ezúttal a fenekét villantotta meg közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoGáspár Bea első borvacsorája veszteséges leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-gaspar-bea-elso-borvacsoraja-veszteseges-lesz.htmlGáspár Bea nagy lelkesedéssel vágott bele első vállalkozásába, de sajnos az már most látszik, hogy első vacsorája nem hoz számára nyereséget. TV + Sztárok--Kósz Zoltán vízilabdás állítja: minden szexvád hamis - a Mokkában mesélte el álláspontjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180918-kosz-zoltan-vizilabdas-allitja-minden-szexvad-hamis-a-mokkaban-meselte-el-allaspontjat.htmlJanuárban vádolta meg először Kósz Zoltánt egy 11 éves kislány azzal, hogy szexuálisan zaklatta őt. A vízilabdázó állítja, hazugság minden egyes ezzel kapcsolatos kijelentés és bármilyen vizsgálat alá veti magát, hogy kiderüljön az ártatlansága. A Mokkában vállalta, hogy tiszta vizet önt a pohárba. TV + SztárokSzorcsik Viki visszatér a képernyőkre: a Korhatáros szerelemben láthatjuk hamarosanhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-szorcsik-viki-visszater-a-kepernyokre-a-korhataros-szerelemben-lathatjuk-hamarosan.htmlSzorcsik Viki 9 évvel ezelőtt hagyta el a Jóban rosszban című nagysikerű sorozat stábját, azóta csak ritkán láthattuk a képernyőn. Ezúttal egy szexi csábító képében tér vissza a Korhatáros szerelem című sikerprodukcióban.TV + SztárokOrigoVajna Timi kerek popsit villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180917-vajna-timi-kerek-popsit-villantott.htmlVajna Timi a Kanári-szigeteken két barátnőjével együtt villantotta meg formás fenekét. TV + SztárokOrigoSztárházasságok, amik egy évig sem tartottak: Jennifer Lopez és Renée Zellweger is meggondolták magukathttp://www.life.hu/sztarok/20180917-sztarhazassagok-amik-egy-evik-sem-tartottak-jennifer-lopez-renee-zellweger.htmlA holtomiglan holtodiglan gyakran nem tart a sírig, de vannak extrém rövid házasságok, főleg a sztároknál. Úgy tűnik, hogy az ő kapcsolataik kevesebbszer állják ki az idő próbáját, van, hogy egy év is elég ahhoz, hogy minden tönkremenjen. Íme, egy lista azokról a sztárházasságokról, melyek nemhogy a kritikusnak tartott 7. évet, de még az elsőt sem élték meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.