Az Emmy-gálán kérte meg barátnője kezét Glen Weiss

Emmy-díj Glenn Weiss Emmy-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem számított rá, legfőképpen Glenn Weiss kedvese nem, hogy az Emmy-gálán kérik meg a kezét, ám mégis így történt. Elképesztő pillanatoknak lehettek tanúi a teremben ülők. 

Tizenkettedik Emmy-díját vehette át Glenn Weiss rendező, ám köszönőbeszédében nem sikereiről beszélt. Köszönetet mondott édesanyjának, aki néhány héttel ezelőtt hunyt el - írja a Harper's Bazaar. "Anyám hitt abban, hogy mindenben a napfényt keressük, és szerette a barátnőmet, Jant" - mondta beszédében Glenn.

Majd kedveséhez fordult, aki szintén ott ült a nézőtéren. "Csodálkozol, miért nem szeretlek a barátnőmnek hívni? Mert a feleségemnek szeretnélek" - folytatta a rendező. A teremben káosz tört ki, Jen felment a színpadra, Weiss ujjára húzta a gyűrűt, és csak ezután térdelt le. Azzal a gyűrűvel jegyezte el szerelmét, amellyel édesapja az édesanyját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.