Garami Gábor potyautas megható Peller Anna sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Anna Garami Gábornak öntötte ki a szívét. Elárulta, hogy gyermekkori álma valósult meg azzal, hogy sikeres színésznő lett.

Peller Anna a Potyautas vendégeként Garami Gábornak elárulta, sikerült megvalósítania gyermekkori álmát. Amikor arról mesélt, milyen hosszú út vezetett a sikerig, elsírta magát.

Garami Gábor:„Peller Annából az lett, mint akiről a három éves Peller Anna álmodozott?"

Peller Anna:„Juj, ez nagyon jó kérdés. Képzeld el, hogy igen. Tényleg hihetetlen, de igen. A kicsi Peller Anna most büszke rám... Nagyon sok harca volt... Most nagyon meghatódtál, ne haragudj... És én is nagyon meghatódtam. Nagyon nagy út volt eddig, és egy álom vált valóra. Mikor pici voltam, a szobában magnóra vettem fel a Hairből a Hair című dalt, álltam a szobában, magamra aggattam a rongyokat és azt képzeltem, hogy 4-5 ezer ember néz, és kis hurkagyurkaként ott tomboltam a szobában. Amikor a szegedi szabadtérin ezt a képet visszakaptam... Az akkora flash volt, annyira hihetetlen az élet. Elnézést, hogy ilyen szentimentális vagyok..."

Peller Anna nem bírt könnyeivel Forrás: YouTube/BlikkTV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.