Nem mehet ki a mosdóba vacsora közben Meghan Markle

Forrás: Getty Images -
Vacsora mosdó királyi család Meghan Markle etikett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi családnak szinte minden helyzetre szigorú szabályai vannak, ez alól a vacsora sem kivétel. A mosdóba sem lehet csak úgy kimenni.

Meghan Markle-nek sok szigorú szabályt kellett megtanulnia a királyi család tagjaként. Az étkezéseknek is megvan a maga rendje, melyet nem lehet megszakítani akkor sem, ha a mosdóba menne az ember. Myka Meier szakértő elárult néhány szigorú szabályt.

Meghan Markle nem mehet ki csak úgy simán a mosdóba Forrás: Getty Images

A királyi család tagjai nem állhatnak fel az asztaltól akkor, amikor a kedvük tartja. „Nem kérhetsz elnézést, és mehetsz ki a mosdóba. Az egész étkezés alatt ott kell maradni. Soha nem mehetsz ki a fürdőbe azért, hogy telefonálhass egyet"mondta a szakértő. Persze ha valóban sürgősen hív a természet, akkor felállhatsz az asztaltól. „Elnézést kérek" – ennek kell elhangzania, mielőtt valaki elhagyná az asztalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.