Cseke Katinka exférjébe szerelmes Muri Enikő

Fotó: Csányi István/Facebook/Muri Enikő -
Muri Enikő Cseke Katinka exférj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő régóta egyedülálló, de végre megérkezett a boldogság az életébe. Két hónapja alkot egy párt egy ismert magyar színésznő exférjével.

Az elmúlt két évben nem találta a helyét Muri Enikő, azután, hogy szakítottak vőlegényével nem volt kapcsolata a színésznőnek. Végre azonban megtalálta a boldogságot Patonai Norbert táncos oldalán, aki történetesen Cseke Katinka volt férje és gyerekének apja.

Muri Enikő újra boldog Cseke Katinka volt férjének oldalán "Fotó: Csányi István/Facebook/Muri Enikő "
Judy megmutatta kislányának, Majának az autóbalesete előtt készült, fiatalkori képéthttp://www.life.hu/sztarok/20180920-judy-megmutatta-kislanyanak-majanak-az-autobalesete-elott-keszult-fiatalkori-kepet.htmlJudynak egy autóbaleset következtében roncsolódott az arca. Kislánya, a 7 éves Maja nemrég szembesült azzal, hogy édesanyja fiatalkorában máshogy nézett ki. TV + SztárokOrigoKristen Bell színésznő vallotta, hogy füvet szívhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-kristen-bell-szineszno-vallotta-hogy-fuvet-sziv.htmlNem tagadja Kristen Bell színésznő, hogy minden héten kábítószert fogyaszt. Férjének pedig semmi kifogása nincs a füves cigik ellen. TV + Sztárok--Vujity Tvrtko a világ legerősebb paprikájába kóstolt bele élő adásban: el kellett köszönni a nézőktőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-vujity-tvrtko-a-vilag-legerosebb-paprikajaba-kostolt-bele-elo-adasban.htmlVujity Tvrtko hihetetlenül erős papríkát ízlelt meg élő adásban, és nem lett jó vége. TV + Sztárok--Az Emmy-gálán kérte meg barátnője kezét Glen Weisshttp://www.life.hu/sztarok/20180919-az-emmygalan-kerte-meg-baratnoje-kezet-glen-weiss.htmlSenki nem számított rá, legfőképpen Glenn Weiss kedvese nem, hogy az Emmy-gálán kérik meg a kezét, ám mégis így történt. Elképesztő pillanatoknak lehettek tanúi a teremben ülők. TV + Sztárok--Horányi Juli évekkel ezelőtt felborult kocsijával az autópályánhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-horanyi-juli-evekkel-ezelott-felborult-kocsijaval-az-autopalyan.htmlEgy szörnyű emléket idézett fel a tévékamerák előtt Horányi Juli énekesnő: évekkel ezelőtt kocsijával felborult az autópályán. TV + Sztárok--Fenyő Iván megmutatta 27 éves barátnőjét, komoly a kapcsolatukhttp://www.life.hu/sztarok/20180918-fenyo-ivan-megmutatta-27-eves-baratnojet-komoly-a-kapcsolatuk.htmlKözel a 40 évesen Fenyő Ivánra rátalált a szerelem. Most először jelent meg nyilvános helyen kedvesével, Szandrával. Azt is elárulta, hogy már együtt élnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.