Gáspár Evelin lediplomázott, 40 kilót fogyott és elárulta, van-e párja

fogyás párkapcsolat diploma család Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamaszként 100 kilót is nyomott Gáspár Evelin, ma azonban már karcsú, gyönyörű nő, aki nemrégiben elsőként szerzett diplomát a családjából. Elárulta, mik a tervei és azt is, hogy van-e párja.

Elsőként szerzett a Gáspár családból diplomát Gáspár Evelin, aki az évek alatt 40 kilót is lefogyott. Dundi kiskamaszként ismerte meg az ország, ma azonban már céltudatos fiatal nő.

"Teljesen más körökben nőttem fel, mint a szüleim. Városba jártam általános iskolába, aztán elkerültem egy másik városba, ahol a középiskolai tanulmányaimat folytattam. Ez a közeg egy teljesen más hatást gyakorolt rám, nyilvánvaló volt számomra, hogy szeretnék diplomát, szeretnék egy karriert építeni azon felül, hogy celebkethetek" - nevetett a Mokkában Gáspár Evelin, aki nagyszüleit is meglátogatta talárjában, hiszen ők nem tudtak ott lenni a diplomaosztón. Úgy véli, a cigányságnak is jó példát mutathat abban, hogy megéri tanulni. Bár nem érzi magáénak a pénzügyi pályát, elkezdett egy táplálkozási tanácsadó képzést.

Nemcsak tanulmányaiban ért el sikereket, hanem az életmódváltásban is. "Jó példát szeretnék mutatni a kortársaimnak" - folytatta Evelin. "13 évesen voltam 160 centi és 110 kiló körül, most vagyok 178 centi és 72 kiló stabilan" - tette hozzá. "Nálam az volt mindig a probléma, hogy évekig a férfi osztályról vettem a ruhákat. Volt, hogy apukámnak kisebb mérete volt, mint nekem" - mesélte Gáspár Evelin, akinek ezt kamaszként nagyon nehéz volt megélni.

Azt is elárulta, hogy nagyon fontos számára a család, közeli barátai nincsenek, de úgy tűnik, párja van. "Nekem barátaim sose voltak, nem is lesznek, nem vagyok az a barátkozós típus" - mondta. "Pasim az van" - nevetett Gáspár Evelin.

Megmutatta nem mindennapi idomait Sarah Kohan bloggerhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-megmutatta-nem-mindennapi-testet-sarah-kohan-blogger.htmlSarah Kohan rendszeresen posztol utazásairól, ám ezeken nemcsak a gyönyörű helyeket láthatjuk, hanem a modell formás idomait is. TV + Sztárok--Weisz Fanni édesanyja megosztott egy részletet lányáról írt naplójábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-weisz-fanni-edesanyja-megosztott-egy-reszletet-lanyarol-irt-naplojabol.htmlWeisz Fanni édesanyja naplót vezetett lányáról, melyből megosztott egy érszletet Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigoCurtis üzenete sokak szerint Majkának szól: ezt posztolta a rapperhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-curtis-uzenete-sokak-szerint-majkanak-szol-ezt-posztolta-a-rapper.htmlCurtis érdemben eddig nem kommentálta azt, hogy Majka kitálalta drogbotrányát, de most úgy tűnik, mintha a rappernek üzent volna Facebook-oldalán. TV + Sztárok--Meggyilkolták a 22 éves golfozót, Celia Barquín Arozamenáthttp://www.life.hu/sztarok/20180920-meggyilkoltak-a-22-eves-golfozot-celia-barquin-arozamenat.htmlEgy golfpályán találtak rá Celia Barquín Arozamena holttestére. A 22 éves spanyol golfozót meggyilkolták. TV + Sztárok--Perverz férfi kukkolta Sebestyén Balázs feleségét egy bevásárlóközpont mosdójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-perverz-ferfi-kukkolta-sebestyen-balazs-feleseget-egy-bevasarlokozpont-mosdojaban.htmlSebestyén Balázs elárulta, egyszer már felesége is áldozatul esett egy kukkolónak. Vikit egy bevásárlóközpont mosdójában leste meg egy férfi. TV + SztárokOrigoPresser Gábor Somló Tamás haláláról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180920-presser-gabor-somlo-tamas-halalarol-vallott.htmlPresser Gábor egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés lett, amely során zenésztársa, Somló Tamás elvesztéséről is őszintén beszélt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.