Kártérítést fizet a francia lap, amely megjelentette Katalin hercegné félpucér képeit

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
lesifotók paparazzi kártérítés Katalin hercegné Vilmos herceg félmeztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kártérítést kell fizetnie annak a francia lapnak, amely 2012-ben jelentette meg Katalin hercegné félmeztelen, nyaralós fotóit.

100 ezer euró kártérítést kap Vilmos herceg és felesége attól a francia laptól, amely 2012-ben félmeztelen fotókat közölt Katalin hercegnéről. Mint ismeretes, a Closer magazin lesifotósai a párt Provence-i nyaralásán kapták le és a képeket a fél világ láthatta.

A Telegraph azt írja, a francia fellebbviteli bíróság most hagyta helyben az egy évvel ezelőtti ítéletet.

Ez az összeg egyébként jócskán elmarad a hercegi pár által követelt 1,5 millió eurótól.

A hercegi pár kártérítést fog kapni Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson
Judy megmutatta kislányának, Majának az autóbalesete előtt készült, fiatalkori képéthttp://www.life.hu/sztarok/20180920-judy-megmutatta-kislanyanak-majanak-az-autobalesete-elott-keszult-fiatalkori-kepet.htmlJudynak egy autóbaleset következtében roncsolódott az arca. Kislánya, a 7 éves Maja nemrég szembesült azzal, hogy édesanyja fiatalkorában máshogy nézett ki. TV + SztárokOrigoElhunyt Kulcsár Győző olimpiai bajnok párbajtőrözőhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-elhunyt-kulcsar-gyozo-olimpiai-bajnok-parbajtorozo.htmlSzerdán hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző, a Nemzet Sportolója, négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző – tájékoztatta a Magyar Olimpiai Bizottság az MTI-t. TV + Sztárok--Nyerő páros: Vasvári Vivi olimpikon futó volt, ehhez képest legyőzte Dórihttp://www.life.hu/sztarok/20180920-nyero-paros-vasvari-vivi-olimpikon-futo-volt-de-legyozte-dori.htmlVivit nem érintette jól, hogy Dóri teljesített a legjobban a zombi apokalipszis játékon, viselkedésével pedig megbántotta Dórit. TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko a világ legerősebb paprikájába kóstolt bele élő adásban: el kellett köszönni a nézőktőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-vujity-tvrtko-a-vilag-legerosebb-paprikajaba-kostolt-bele-elo-adasban.htmlVujity Tvrtko hihetetlenül erős papríkát ízlelt meg élő adásban, és nem lett jó vége. TV + Sztárok--Az Emmy-gálán kérte meg barátnője kezét Glen Weisshttp://www.life.hu/sztarok/20180919-az-emmygalan-kerte-meg-baratnoje-kezet-glen-weiss.htmlSenki nem számított rá, legfőképpen Glenn Weiss kedvese nem, hogy az Emmy-gálán kérik meg a kezét, ám mégis így történt. Elképesztő pillanatoknak lehettek tanúi a teremben ülők. TV + Sztárok--Horányi Juli évekkel ezelőtt felborult kocsijával az autópályánhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-horanyi-juli-evekkel-ezelott-felborult-kocsijaval-az-autopalyan.htmlEgy szörnyű emléket idézett fel a tévékamerák előtt Horányi Juli énekesnő: évekkel ezelőtt kocsijával felborult az autópályán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.