Perverz férfi kukkolta Sebestyén Balázs feleségét egy bevásárlóközpont mosdójában

Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs -
feleség kukkolás bevásárlóközpont Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs elárulta, egyszer már felesége is áldozatul esett egy kukkolónak. Vikit egy bevásárlóközpont mosdójában leste meg egy férfi.

Elképesztő történetet osztott meg a Rádió 1 műsorában Sebestyén Balázs. A feleségével történt meg nemrég a bizarr eset: Vikit egy mosdóban kukkolta egy férfi.

Viki mesélte, hogy egyszer egy bevásárlóközpontban ült a budin, ahol valaki mellőle, a másik kis helyiségből átcsúsztatott egy tükröt. Feltehetőleg belopódzott a női mosdóba, elbújt egy tükörrel a kezében, majd várta a megnéznivalót. Belenézett és egy telefont látott. Tehát a férfi rögzítette volna, ha lát valamit" – idézi Balázs szavait a műsorból a Blikk.

A portál azt írja, a perverz szokás Dél-Koreából indult ki, ott nem ritka eset, hogy apró lyukat fúrnak a mosdók falába és kamerán keresztül felveszik a nőket titkokban, majd a felvételt különböző pornóoldalakra töltik fel. A rendőrök próbálnak fellépni az ilyen esetek ellen, de nincs könnyű dolguk.

Sebestyén Balázs és felesége, Viki Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs
Meggyilkolták a 22 éves golfozót, Celia Barquín Arozamenáthttp://www.life.hu/sztarok/20180920-meggyilkoltak-a-22-eves-golfozot-celia-barquin-arozamenat.htmlEgy golfpályán találtak rá Celia Barquín Arozamena holttestére. A 22 éves spanyol golfozót meggyilkolták. TV + Sztárok--Presser Gábor Somló Tamás haláláról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180920-presser-gabor-somlo-tamas-halalarol-vallott.htmlPresser Gábor egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés lett, amely során zenésztársa, Somló Tamás elvesztéséről is őszintén beszélt. TV + SztárokOrigoCseke Katinka exférjébe szerelmes Muri Enikőhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-cseke-katinka-exferjebe-szerelmes-muri-eniko.htmlMuri Enikő régóta egyedülálló, de végre megérkezett a boldogság az életébe. Két hónapja alkot egy párt egy ismert magyar színésznő exférjével. TV + SztárokOrigoJudy megmutatta kislányának, Majának az autóbalesete előtt készült, fiatalkori képéthttp://www.life.hu/sztarok/20180920-judy-megmutatta-kislanyanak-majanak-az-autobalesete-elott-keszult-fiatalkori-kepet.htmlJudynak egy autóbaleset következtében roncsolódott az arca. Kislánya, a 7 éves Maja nemrég szembesült azzal, hogy édesanyja fiatalkorában máshogy nézett ki. TV + SztárokOrigoElhunyt Kulcsár Győző olimpiai bajnok párbajtőrözőhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-elhunyt-kulcsar-gyozo-olimpiai-bajnok-parbajtorozo.htmlSzerdán hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző, a Nemzet Sportolója, négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző – tájékoztatta a Magyar Olimpiai Bizottság az MTI-t. TV + Sztárok--Vujity Tvrtko a világ legerősebb paprikájába kóstolt bele élő adásban: el kellett köszönni a nézőktőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-vujity-tvrtko-a-vilag-legerosebb-paprikajaba-kostolt-bele-elo-adasban.htmlVujity Tvrtko hihetetlenül erős papríkát ízlelt meg élő adásban, és nem lett jó vége. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.