Presser Gábor Somló Tamás haláláról vallott

Forrás: WMNmagazin/YouTube -
Somló Tamás halál Presser Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Presser Gábor egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés lett, amely során zenésztársa, Somló Tamás elvesztéséről is őszintén beszélt.

Az egykori LGT zenekar billentyűs-énekese az interjú felvétele előtt nem sokkal ünnepelte a 70. születésnapját, és noha rengeteg barátjának és kollégájának szervezett már nagyszabású meglepetés bulit, ő maga szerette volna „csendesen megúszni" a kerek évfordulót. Főleg azért, mert ebben a korban már azzal is szembesülnie kell, hogy a régi barátok és pályatársak közül egyre többen mennek el. Presser Gábor meghatódva idézte föl barátja és zenésztársa, Somló Tamás halálának három évvel ezelőtti időszakát.

Presser Gábor Somló Tamás haláláról vallott Forrás: WMNmagazin/YouTube

Tomi nélkül nem telik el túl sok nap, mert valahogy mindig előkerül.

Ráadásul nem sokkal később az LGT alapító tagja, Laux József is elhunyt, ami különösen nehézzé tette azt a nyarat. A Presser Gáborral készült beszélgetés D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legújabb epizódja, amely a wmn.hu magazin YouTube-csatornáján látható.

Judy megmutatta kislányának, Majának az autóbalesete előtt készült, fiatalkori képéthttp://www.life.hu/sztarok/20180920-judy-megmutatta-kislanyanak-majanak-az-autobalesete-elott-keszult-fiatalkori-kepet.htmlJudynak egy autóbaleset következtében roncsolódott az arca. Kislánya, a 7 éves Maja nemrég szembesült azzal, hogy édesanyja fiatalkorában máshogy nézett ki. TV + SztárokOrigoElhunyt Kulcsár Győző olimpiai bajnok párbajtőrözőhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-elhunyt-kulcsar-gyozo-olimpiai-bajnok-parbajtorozo.htmlSzerdán hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző, a Nemzet Sportolója, négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző – tájékoztatta a Magyar Olimpiai Bizottság az MTI-t. TV + Sztárok--Vujity Tvrtko a világ legerősebb paprikájába kóstolt bele élő adásban: el kellett köszönni a nézőktőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-vujity-tvrtko-a-vilag-legerosebb-paprikajaba-kostolt-bele-elo-adasban.htmlVujity Tvrtko hihetetlenül erős papríkát ízlelt meg élő adásban, és nem lett jó vége. TV + Sztárok--Kristen Bell színésznő vallotta, hogy füvet szívhttp://www.life.hu/sztarok/20180919-kristen-bell-szineszno-vallotta-hogy-fuvet-sziv.htmlNem tagadja Kristen Bell színésznő, hogy minden héten kábítószert fogyaszt. Férjének pedig semmi kifogása nincs a füves cigik ellen. TV + Sztárok--Eldőlt Dzsudzsák Balázs sorsa: ehhez az arab csapathoz igazolthttp://www.life.hu/sztarok/20180919-eldolt-dzsudzsak-balazs-sorsa-arab-csapathoz-igazolt.htmlNem jön Európába Dzsudzsák Balázs, hiába volt ajánlata Hollandiából is. Új csapata nemrég jutott fel az Egyesült Arab Emírségek bajnokságába.TV + Sztárok--Az Emmy-gálán kérte meg barátnője kezét Glen Weisshttp://www.life.hu/sztarok/20180919-az-emmygalan-kerte-meg-baratnoje-kezet-glen-weiss.htmlSenki nem számított rá, legfőképpen Glenn Weiss kedvese nem, hogy az Emmy-gálán kérik meg a kezét, ám mégis így történt. Elképesztő pillanatoknak lehettek tanúi a teremben ülők. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.