Ábel Anita visszatér a képernyőre: ő váltja Hajós Andrást az Ide süss! című műsorban

Hajós András Ide süss! Ábel Anita képernyő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita egy ideje már nem látható képernyőn, de ez nem sokáig marad így: itt tér vissza a műsorvezető.

Nagy örömhírről számolt be Ábel Anita. A műsorvezető ugyanis egy ideje már nem látható képernyőn, de ez hamarosan megváltozik. Kiderült, hogy ő váltja Hajós Andrást az Ide süss! című műsorban, amelynek már forgatják is a második évadát.

Ábel Anita visszatér a képernyőre "Fotó: Polyák Attila - Origo "
Kiss Ramóna fehérneműben mutatta meg várandós pocakját: így is nagyon szexi a műsorvezetőnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-kiss-ramona-fehernemuben-mutatta-meg-varandos-pocakjat-igy-is-nagyon-szexi-a-musorvezetono.htmlA nyáron jelentette be Kiss Ramóna, az X-Faktor műsorvezetőnője, hogy kisbabát vár szerelmétől, Lékai Máté kézilabdázótól. A szexi kismama ezúttal megmutatta, hogy pocakkal is jól mutat rajta a fehérnemű.TV + SztárokOrigoEnnyit fog keresni Dzsudzsák Balázs az egyesül arab emírségekbeli csapatnálhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-ennyit-fog-keresni-dzsudzsak-balazs-az-egyesul-arab-emirsegekbeli-csapatnal.htmlBár sok csapat érdeklődött Dzsudzsák Balázs iránt, a focista végül egy arab csapat ajánlatára mondott igent. Szép összeg üti a markát. TV + Sztárok--Tücsi videóblogjában jelentette be. hogy kisbabát vár Sofron István jégkorongozótól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-tucsi-videoblogjaban-jelentette-be-hogy-kisbabat-var-sofron-istvan-jegkorongozotol-video.htmlTücsi, az egykori szépségkirálynő és modell videóblogjában jelentette be, hogy kisbabát vár vőlegényétől, Sofron István jégkorongozótól. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin lediplomázott, 40 kilót fogyott és elárulta, van-e párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180920-gaspar-evelin-lediplomazott-40-kilot-fogyott-es-elarulta-vane-parja.htmlKamaszként 100 kilót is nyomott Gáspár Evelin, ma azonban már karcsú, gyönyörű nő, aki nemrégiben elsőként szerzett diplomát a családjából. Elárulta, mik a tervei és azt is, hogy van-e párja. TV + SztárokOrigoKoholák Alexandra nem foglalkozik a támadásokkal, amiket 26 évvel idősebb párja miatt kaphttp://www.life.hu/sztarok/20180920-koholak-alexandra-nem-foglalkozik-a-tamadasokkal-amiket-26-evvel-idosebb-parja-miatt-kap.htmlKoholák Alexandra kimondta az igent 26 évvel idősebb párjának, akit a kommentelők még mindig nem tudtak elfogadni. A műsorvezető elárulta, hogyan reagál a támadásokra. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia még soha nem állt smink nélkül a kamera eléhttp://www.life.hu/sztarok/20180920-liptai-claudia-meg-soha-nem-allt-smink-nelkul-a-kamera-ele.htmlA képernyőn mindig tökéletes sminkben és szép ruhákban láthatjuk a műsorvezetőket, ahogyan Liptai Claudiát is. Most elárulta, miért nem láthatták még a nézők smink nélkül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.