Csapó Virág tanyára költözött, juhokat, lovakat tart

Forrás: RTL Klub -
színház Kecskemét Csapó Virág tanya juh
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kaposvárról a Kecskeméti Katona József színházhoz szerződött a Barátok közt egykori szereplője, Csapó Virág. Most tanyán él, juhokat, lovakat tartanak. 

Nemrégiben újra Novák Éva bőrébe bújt a Barátok közt egykori szereplője, Csapó Virág. A színésznő és családja 4 éve jött el Kaposvárról, férjével a Kecskeméti Katona József Színházhoz szerződtek.

A várostól 25 kilométerre élnek egy tanyán, állatokat is tartanak. "Három lovunk van, a legkisebb négy hónapja született nálunk. Az egyik lovat amúgy Panna (a színésznő lánya) törte be, egyszerűen csak felült rá, azóta is ezt lovagolja. Kutyák, macskák élnek velónk, tyúkokat, kacsákat, nyulakat ist artunk, és van 11 rackajuhunk is" - mesélte a Story magazinnak Csapó Virág.

Csapó Virág és családja tanyára költözött Forrás: RTL Klub

Kállay-Saunders András új klipjében egy színésznővel romantikázik a belvárosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-kallaysaunders-andras-uj-klipjeben-egy-szinesznovel-romantikazik-a-belvarosban.htmlKállay-Saunders András egy színésznővel enyelgett a belvárosban, természetesen csak a legújabb klipje kedvéért. TV + SztárokOrigoTolvai Renire rá sem lehet ismerni legújabb fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-tolvai-renire-ra-sem-lehet-ismerni-legujabb-fotojan.htmlTolvai Reni legfrissebb fotóján elképesztően dögös, csak nem hasonlít önmagára. TV + SztárokOrigoMagyar sztárok, akik kitálaltak szexuális életükről: Berki Krisztián és Tápai Szabina sem titkolózott (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180921-kitalaltak-szexualis-eletukrol-berki-krisztian-es-tapai-szabina-sem-titkolozott.htmlVannak, akik titokként őrzik szexuális életeket, mások bizonyos keretek között hajlandóak róla beszélni, megint mások pedig megosztanak minden információt, ha kell, ha nem. A sztárok ugyanígy vannak ezzel: van, aki kitálal, míg mások csak mértékkel osztanak meg intim információkat. E két típus képviselőit szedtük össze, és persze azt, hogy mit is mondtak a saját szexuális életükről. TV + SztárokThinkstockTóth Andi szerint volt egy rib*ncos korszakahttp://www.life.hu/sztarok/20180921-toth-andi-szerint-volt-egy-ribncos-korszaka.htmlTóth Andi saját bevallása szerint egy időben kissé túlságosan merész volt, már ami az öltözködést és a sminket illeti, de ma már inkább a naturálisabb vonalat képviseli. TV + SztárokOrigoSzínházban romantikázott Szinetár Dóra és férjehttp://www.life.hu/sztarok/20180921-szinhazban-romantikazott-szinetar-dora-es-ferje.htmlMunkája és anyai feladatai mellett arra is szakít időt Szinetár Dóra, hogy egy kis időt kettesben töltsön férjével. Most épp az István, a király premierjére látogattak el. TV + SztárokEnnyit fog keresni Dzsudzsák Balázs az egyesül arab emírségekbeli csapatnálhttp://www.life.hu/sztarok/20180921-ennyit-fog-keresni-dzsudzsak-balazs-az-egyesul-arab-emirsegekbeli-csapatnal.htmlBár sok csapat érdeklődött Dzsudzsák Balázs iránt, a focista végül egy arab csapat ajánlatára mondott igent. Szép összeg üti a markát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.