Istenes Bence Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence laboratóriumi körülmények között próbált rájönni arra, hogyan oldható meg a tisztálkodás egy lakatlan szigeten, azonban egy korábbi játékosnak, Méth Gergőnek sokkal természetesebb és egyszerűbb megoldásai vannak a nomád körülmények közötti higiéna fenntartására.

Ha benned is felmerült már a kérdés, hogyan vécéznek, szőrtelenítenek, fürdenek a túlélők, vagy mivel oldják meg a fogmosást, és mi védi őket a káros napsugaraktól, nézd meg a videót, ami garantáltan tanulságos lesz.

Hosszú Facebook-posztban reagált Nyerő páros-győzelmükre Vasvári Vivihttp://www.life.hu/sztarok/20180922-hosszu-facebook-posztban-reagalt-nyero-parosgyozelmukre-vasvari-vivien.htmlAhogy megírtuk, a Nyerő páros 2018-as győztese Vasvári Vivien és férje, Fecsó lett. Vivi hosszú Facebook-posztot tett közzé pénteken este. TV + Sztárok--Vasvári Vivien és Fecsó 2018 Nyerő párosahttp://www.life.hu/sztarok/20180922-vasvari-vivien-es-fecso-2018-nyero-parosa-rtl-klubon.htmlPénteken este véget ért a Nyerő páros második évada. Először Tokár Tomi és párja, Dóri estek ki, a biztos döntőbe jutó Gáspárék mellé pedig Vivien és Fecsó csatlakozott a fináléban. TV + SztárokOrigoNem lehet kommentelni Kulcsár Edina Instagram-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180916-nem-lehet-kommentelni-kulcsar-edina-instagram-oldalan.htmlA szépségkirálynőnél betelt a pohár, és drasztikus lépést tett: letiltotta a hozzászólásokat az Instagramján. TV + Sztárok--Anyagi gondjai vannak Somló Tamás özvegyének, Gyöngyvérnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180915-anyagi-gondjai-vannak-somlo-tamas-ozvegyenek-gyongyvernek.htmlMár több, mint két éve, hogy elhunyt Somló Tamás. Özvegye, Gyöngyvér azóta keményen küzd, hogy kislányukat, Lilit eltartsa, és a minap munkát is váltott, dentálhigiénikusként dolgozott, de most a jogi pálya felé vette az irányt. TV + Sztárok--Vasvári Vivien vallomása a Facebookon: "Mindig őszinte voltam"http://www.life.hu/sztarok/20180914-vasvari-vivien-nyero-paros-vallomasa-a-facebookon-mindig-oszinte-voltam.htmlVasvári, ahogy egy ország megismerte, Luxus Vivi a Nyerő páros egyik nagy meglepetése. A játékostársai is megszerették a nagyszájú, őszinte lányt, követői pedig egyre másra üzennek neki a közösségi oldalán, hogy eddig félreismerték, de belátják, kellemesen csalódtak benne. TV + SztárokOrigoNyerő páros: Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska esett ki a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-nyero-paros-santa-laci-es-santaszephalmi-juliska-esett-ki-a-jatekbol-mar-csak-negy-par-van.htmlBár a szatyorcipelős feladatot a legjobban teljesítették, az értettségis játékban elbukott Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska a Nyerő párosban. Így Viviék mellett ők kerültek veszélyzónába, és ki is estek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.