Majkát a botrány elbizonytalanította, jó döntést hozott-e Curtisszel kapcsolatban

Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapest Parkban adott koncertet Majka, ahol ismét megemlítette egykori zenésztársát és barátját, Curtist. 

Majka koncert közepén vallomást is tett. Elmondta, hogy a "szakítás" utáni botrány elbizonytalanította abban, hogy jó döntést hozott-e, amikor lemondott a Curtissel való közös munkáról. Mindemellett biztos abban, hogy az elkövetkező években nem fognak együtt dolgozni. Ezt követően azt is hozzátette, hogy Curtis bármit is mond róla és a zenekarról, ők mindig szeretni fogják - írja a 24.hu.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Majka és a Ők♥️

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

Tóth Gabi énekli az Éjjel-nappal Budapest főcímdaláért megalázóan kevés jogdíjat kaphttp://www.life.hu/sztarok/20180923-toth-gabi-enekli-az-ejjelnappal-budapest-focimdalaert-megalazoan-keves-jogdijat-kap.htmlTóth Gabi énekli már évek óta az RTL Klub Éjjel-Nappal Budapest főcímdalát, de eddig nem kapott jogdíjat. Most igen, de ebben sincs sok köszönet. TV + Sztárok--Megszólalt a boncmester, Dr. Richard Shepherd, aki megvizsgálta Diana hercegnő holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180923-megszolalt-a-boncmester-aki-megvizsgalta-diana-hercegno-holttestet.htmlNagy vihart kavart Dr. Richard Shepherd elemzése Diana hercegnő balesetéről. A szakember eddig nem beszélt, de most eloszlatta a pletykákat. TV + Sztárok--Fergeteges bulival nyitotta meg az őszt a Sláger TV és a Sláger FMhttp://www.life.hu/sztarok/20180922-fergeteges-bulival-nyitotta-meg-az-oszt-a-slager-tv-es-a-slager-fm-curtis-bejelentest-tett.htmlA hazai zenei élet szinte teljes palettája képviseltette magát a Sláger Partyn, amely a nagy bejelentések estéje volt.TV + SztárokOrigoNyerő páros: Sánta Laci és Juliska döntése esett a legrosszabbul Gáspár Lacinakhttp://www.life.hu/sztarok/20180922-santa-laci-es-juliska-dontese-esett-a-legrosszabbul-gaspar-lacinak-a-nyero-parosban.htmlAhogy már megírtuk, 3-3 állás után egyetlen szavazaton múlt, hogy Vivien és Fecsó lettek a Nyerő páros. Laci az adás végén elmondta, kibe csalódott a legnagyobbat... TV + SztárokOrigoÍgy fürdenek, szőrtelenítenek a Survivor játékosaihttp://www.life.hu/sztarok/20180922-igy-furdenek-szortelenitenek-a-survivor-jatekosai.htmlIstenes Bence laboratóriumi körülmények között próbált rájönni arra, hogyan oldható meg a tisztálkodás egy lakatlan szigeten, azonban egy korábbi játékosnak, Méth Gergőnek sokkal természetesebb és egyszerűbb megoldásai vannak a nomád körülmények közötti higiéna fenntartására. TV + SztárokOrigoHosszú Facebook-posztban reagált Nyerő páros-győzelmükre Vasvári Vivihttp://www.life.hu/sztarok/20180922-hosszu-facebook-posztban-reagalt-nyero-parosgyozelmukre-vasvari-vivien.htmlAhogy megírtuk, a Nyerő páros 2018-as győztese Vasvári Vivien és férje, Fecsó lett. Vivi hosszú Facebook-posztot tett közzé pénteken este. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.