Megszólalt a boncmester, Dr. Richard Shepherd, aki megvizsgálta Diana hercegnő holttestét

Forrás: AFP/Kraipit Phanvut -
baleset Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy vihart kavart Dr. Richard Shepherd elemzése Diana hercegnő balesetéről. A szakember eddig nem beszélt, de most eloszlatta a pletykákat. 

Terhes volt e Diana?

Patológiailag nem volt bizonyíték Diana terhességére - jelentette ki. "Vannak nők, akik azt állítják, hogy már a fogantatás pillanatában tudják, hogy teherbe estek. Vajon ő is közéjük tartozhatott?" - fogalmazott.

Forrás: AFP/Kraipit Phanvut

Túlélhette volna az ütközést?

A szakember biztos abban, hogy ha Diana bekötötte volna magát, egészen kis sérülésekkel megúszta volna a balesetet. "Bárcsak azt mondhatnám, hogy Diana mindenképpen meghalt volna a balesetben, de az igazság az, hogy ha azon a napon használja a biztonsági övét, ott lehetett volna a fiai esküvőin" - jelentette ki.

Felkészült a halálra Alain Delonhttp://www.life.hu/sztarok/20180922-felkeszult-a-halalra-alain-delon-szinesz.htmlA színész már kápolnát is építtetett magának.TV + Sztárok--Fergeteges bulival nyitotta meg az őszt a Sláger TV és a Sláger FMhttp://www.life.hu/sztarok/20180922-fergeteges-bulival-nyitotta-meg-az-oszt-a-slager-tv-es-a-slager-fm-curtis-bejelentest-tett.htmlA hazai zenei élet szinte teljes palettája képviseltette magát a Sláger Partyn, amely a nagy bejelentések estéje volt.TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra és Liptai Claudia együtt vezeti a Csak show és más semmit a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20180922-ordog-nora-es-liptai-claudia-egyutt-vezeti-a-csak-show-es-mas-semmit-a-tv2.htmlEgyütt vezeti a Csak show és más semmi műsort Ördög Nóra és Liptai Claudia ősszel a TV2-n. Korábban, amikor Nóra a TV2-höz igazolt, arról szóltak a pletykák, hogy nem szívelik egymást, de ezt ők rendre cáfolták. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huNem lehet kommentelni Kulcsár Edina Instagram-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180916-nem-lehet-kommentelni-kulcsar-edina-instagram-oldalan.htmlA szépségkirálynőnél betelt a pohár, és drasztikus lépést tett: letiltotta a hozzászólásokat az Instagramján. TV + Sztárok--Nyerő páros: Vivien párja, Fecsó akár ikreket is szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20180915-nyero-paros-vivien-parja-fecso-akar-ikreket-is-szeretne.htmlAmikor a Nyerő páros játékosa Luxus VIvi és párja, Fecsó megtudták, hogy a lány valószínű újra babát vár, a forgatásról orvoshoz mentek, aki meg is erősítette a terhességi teszt eredményét. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien vallomása a Facebookon: "Mindig őszinte voltam"http://www.life.hu/sztarok/20180914-vasvari-vivien-nyero-paros-vallomasa-a-facebookon-mindig-oszinte-voltam.htmlVasvári, ahogy egy ország megismerte, Luxus Vivi a Nyerő páros egyik nagy meglepetése. A játékostársai is megszerették a nagyszájú, őszinte lányt, követői pedig egyre másra üzennek neki a közösségi oldalán, hogy eddig félreismerték, de belátják, kellemesen csalódtak benne. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.