Palácsik Lilla, Vajna Timi húga elárulta, milyen jövőt tervez a médiában: videó

Vajna Timi Palácsik Lilla tervek média videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palácsik Lilla, Vajna Timi húga is szerepelt féjével A legbátrabb párs című műsorban, ahol izgalmas és embertpróbáló kalandokban volt részük. A fiatal feleség elárulta, milyen tervei vannak a médiában.

Vajna Timi húga, Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás is szerepet kaptak Majka és Tilla legújabb TV2-es műsorában, A legbátrabb párosban. De hogy a fotós és férje mennyire készültek fel a celebeskedésre, ezt a Life.hu-nak mesélték el.

Heidi Klum arcot cserélt párjával, nagyon ijesztő fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180924-heidi-klum-arcot-cserelt-parjaval-nagyon-ijeszto-fotot-posztolt.htmlA 45 éves Heidi Klum 29 éves párjával, Tom Kaulitz-cal közös fotót osztott meg közösségi oldalán, amely nagyon ijesztőre sikerült. TV + Sztárok--Visszatér a képernyőre a Legyen Ön is milliomos! című vetélkedőhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-visszater-a-kepernyore-a-legyen-on-is-milliomos-cimu-vetelkedo.htmlÚjra izgulhatnak a nézők a Legyen Ön is milliomos! című vetélkedőn, mely most visszatér a TV2-re. Már azt is tudni lehet, hogy ki lesz a műsorvezető. TV + Sztárok--Sztárok, akik legnagyobb lehetőségüket utasították vissza: Nicolas Cage és Gwyneth Paltrow is bánhatjahttp://www.life.hu/sztarok/20180924-sztarok-akik-legnagyobb-lehetoseguket-utasitottak-vissza-nicolas-cage-gwyneth-paltrow.htmlElképzelhetetlenek lennének az ikonikus filmek más főszereplőkkel, ám sok szerepet nem annak szántak eredetileg, aki végül eljátszotta. Mi örülünk, ahogy azok a sztárok is, akik végül megkapták a munkát, de azok a színészek, akik visszautasították a lehetőséget, már kevésbé! John Travolta például ha visszautazhatna az időben, biztosan nem dobná vissza Forrest Gump szerepét! TV + Sztárok--Tilla lesz a Csak show és más semmi egyik zsűritagjahttp://www.life.hu/sztarok/20180924-tilla-lesz-a-csak-show-es-mas-semmi-egyik-zsuritagja.htmlTilla eddig nem látott szerepben lesz látható a TV2 új műsorában, a Csak show és más semmiben: a műsorvezető borzasztóan izgul. TV + SztárokOrigoBódi Sylvit Peleskey Bencével fotózták meztelenülhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-bodi-sylvit-peleskey-bencevel-fotoztak-meztelenul.htmlFehér lepelbe burkolózva bújik össze egy Adonisz testű férfivel legújabb fotóján. TV + SztárokOrigoVadászat utáni szokása lehet a titka II. Erzsébet hosszú életénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-vadaszat-utani-szokasa-lehet-a-titka-ii-erzsebet-hosszu-eletenek.htmlSokan találgatják, mi lehet a titka a 92 éves II. Erzsébet királynő egészségének és hosszú életének. Lord Tollemache most lehet, hogy magyarázatott tudott adni a talányra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.