George Michael kedvese elmondta, milyen volt az énekes utolsó estéje

halál George Michael Fadi Fawaz énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fadi Fawaz, George Michael kedvese alvás előtt látta utoljára az énekest. Elmondta, milyen volt az utolsó közös estéjük. 

Elugrott egy szendvicsért George Michael kedvese, Fadi Fawaz, addig az énekes aludni tért. Külön hálószobában töltötték az éjszakát.

Amikor karácsony reggelén Fadi felébredt, látta, hogy Michael ajtaja még mindig nem mozdult. Bement hozzá, az énekes öklével takarta az arcát, ujjai kékek voltak, nem lélegzett. Azt mondta, sem hányást nem látott az ágy mellett, sem arra utaló jelet, hogy küzdött volna - írja a Mirror.

Beismerte, mielőtt hívta volna a mentőket, értesítette a legközelebbi hozzátartozókat.

Egyedül halt meg Geroge Michael Forrás: AFP/Evert Elzinga
Boszorkánysággal vádolja dobosa Beyoncéthttp://www.life.hu/sztarok/20180925-boszorkanysaggal-vadolja-dobosa-beyoncet.htmlVolt dobosa furcsa dolgokkal vádolja hivatalosan Beyoncét: azt állítja, az énekesnő egy boszorkány, aki szexuális manipulációkra is használja erejét. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András: "Nagyon csúnya nő leszek"http://www.life.hu/sztarok/20180925-kallaysaunders-andras-nagyon-csunya-no-leszek-sztarban-sztar.htmlKállay-Saunders András és Tolvai Reni is versenyezni fognak egymással a Sztárban sztár című műsorban. 2010-ben a Megasztárban versenyeztek először, de a Dal című műsorral együtt most már negyedszer próbálják legyőzni egymást. Elmesélték, hogyan készülnek a számukra teljesen idegen feladatokra. TV + SztárokOrigoTerhesnek gondolják Meghan Markle-t: ezérthttp://www.life.hu/sztarok/20180925-terhesnek-gondoljak-meghan-marklet-ezert.htmlIsmét úgy gondolják az emberek, hogy Meghan Markle terhes: ezt tartják jelnek. TV + Sztárok--Megházasodott Solti Ádám és barátnője, Kis Bernadett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180925-meghazasodott-solti-adam-es-baratnoje-kis-bernadett.htmlSolti Ádámot és barátnőjét a Nyerő párosból ismerhették meg az emberek, a jelek szerint pedig elmélyítették kapcsolatukat: esküvői fotót posztoltak. TV + Sztárok--Sztárban sztár: Liptai Claudia fogja véleményezni Gesztesi Károly produkciójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180925-sztarban-sztar-liptai-claudia-fogja-velemenyezni-gesztesi-karoly-produkciojat.htmlA TV2 rengeteg műsorral készül, az újak mellett jön a jól bevált Sztárban sztár is, ahol többek között Liptai Claudia fogja értékelni a színpadi produkciókat, míg egykori férje, Gesztesi Károly a versenyzők között igyekszik majd megmutatni sokoldalúságát. TV + Sztárok--Először találkoztak a balhé óta: így viselkedett egymással Majka és Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20180925-eloszor-talalkoztak-a-balhe-ota-igy-viselkedett-egymassal-majka-es-curtis.htmlTegnap délelőtt először találkozott egymással Majka és Curtis. A TV2 nagyszabású, őszi sajtótájékoztatójáán mindketten jelen voltak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.