Mádai Vivien ment haza a MasterChef VIP című műsorból

vetélkedő főzés gasztronómia MasterChef VIP kiesés Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kifogott a bonbon Mádai Vivienen, így neki kellett vátoznia a MasterChef VIP című műsorból. 

Áfonyás-citromfüves ízesítéssel készítette el bonbonjait Mádai Vivien a MasterChef VIP című műsorban. Bár a zsűrinek tetszett az ízkombináció, mégsem volt elég a bennmaradáshoz. A műsorvezető mindössze 3 bonbont tudott kiütögetni a formából. Neki kellett távoznia a műsorból.

"Nagyon-nagyon sajnálom, hogy így alakult, de nagyon boldog is vagyok, mert annyi mindent tanultam, és annyira jó volt itt lenni. Egy óriási kaland volt. Bár szomorúan, de sok tapasztaltattal megyek haza" - mondta Mádai.

Helikopterből ugrott ki az 50 éves Will Smithhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-helikopterbol-ugrott-ki-az-50-eves-will-smith.htmlÖtvenedik életévét töltötte be a Magyarországon is népszerű színész, Will Smith. Ebből az alkalomból feszegette kicsit határait, egy helikopterből ugrott ki a Grad Canyon felett. TV + Sztárok--Meghan Markle soha nem látott beszéde került elő: 14 évesen tartottahttp://www.life.hu/sztarok/20180926-meghan-markle-soha-nem-latott-beszede-kerult-elo-14-evesen-tartotta.htmlMeghan Markle iskolai búcsúbeszédéről készült felvétel került elő: a hercegné már akkor bizonyította, hogy kiválóan beszél nagy nyilvánosság előtt. TV + Sztárok--Berki Krisztián ujján karikagyűrű van: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-berki-krisztian-ujjan-karikagyuru-van.htmlMár régóta találgatják, hogy Berki Krisztián és Mazsi összeházasodtak, ám eddig nem erősítették meg a híreszteléseket. A műsorvezető ujján azonban olyan gyűrű van, amit nehéz mással magyarázni. TV + Sztárok--Baronits Gábor házára döntött egy fát a viharhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-baronits-gabor-hazara-dontott-egy-fat-a-vihar.htmlBudapesten legutóbb hétfőn hajnalban tombolt a szélvihar, a viharkárok pedig Baronits Gábor színész házát sem kímélték. Szörnyű látványra ébredt. TV + Sztárok--Survivor: furcsa lyukaktól féltek a játékosokhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-survivor-furcsa-lyukaktol-feltek-a-jatekosok.htmlA Survivor játékosai még bizonytalanul mozognak a Fülöp-szigeteken, és egyelőre minden ismeretlen dologtól kiveri őket a frász. TV + SztárokOrigoTatár Csilla és Gönczi Gábor három év után újra találkoztak: a TV2 sodorta össze őkethttp://www.life.hu/sztarok/20180926-tatar-csilla-es-gonczi-gabor-harom-ev-utan-ujra-talalkoztak.htmlTatár Csilla és Gönczi Gábor három évvel ezelőtti válásuk óta nem találkoztak egymással, mostanáig. A TV2 új műsora, a Csak show és más semmi miatt azonban összefutottak a csatorna székházában, és valószínűleg nem ez az utolsó találkozásuk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.