Molnár Tamás, énekes őszintén beszélt alkoholizmusáról

alkoholizmus alkohol Molnár Tamás Anti Fitness Club Jetlag (zenekar) függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve nem fogyaszt alkoholt, de olyan ételt sem eszik, amiben alkohol van Molnár Tamás, az egykori Anti Fitness Club és a Jetlag zenekar mostani énekese. Azt mondja: a múltban súlyos problémákkal küzdött, most már alkohol nélkül éli az életét. 

A MasterChef VIP-ban láthatjuk jelenleg Molnár Tamást, az Anti Fitness Club egykori, a Jetlag zenekar mostani énekesét. Elmondta: a múltban alkoholproblémákkal küzdött, ma már egy kortyot sem iszik, de olyan ételt sem eszik, amiben alkohol van.

"Azért, ha heti négyszer-ötször másnaposan kelsz, az nem annyira vidám" - mondta a Mokkában Molnár Tamás. Arra a kérdésre, hogy szólt-e neki valaki, hogy kicsúszott a lába alól a talaj, így válaszolt: "Jelezték ezt többen, de abban a pillanatban nem érdekelt. Sőt, ha most visszagondolok, akkor voltak olyan pillanatok, amikor nem is volt biztos, hogy túlélem" - folytatta a zenész.

Azt mondja: akkor ébred rá arra, hogy rossz úton járt, amikor már nem a zene volt az első a számára. Mpst ugyanúgy koncertezik, mint régen, bulizni is jár, de egy éve nem ivottt alkoholt.

Mádai Vivien ment haza a MasterChef VIP című műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-madai-vivien-ment-haza-a-masterchef-vip-cimu-musorbol.htmlKifogott a bonbon Mádai Vivienen, így neki kellett vátoznia a MasterChef VIP című műsorból. TV + SztárokOrigoPintér Tibor és barátnője, Frida kapcsolata mélypontra kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20180926-pinter-tibor-es-baratnoje-frida-kapcsolata-melypontra-kerult.htmlPintér Tibor és barátnője, Frida remekül megértik egymást, de az ő kapcsolatukban is vannak problémák. A színész elárulta, mi okoz kettejük között feszültséget. TV + SztárokOrigoHelikopterből ugrott ki az 50 éves Will Smithhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-helikopterbol-ugrott-ki-az-50-eves-will-smith.htmlÖtvenedik életévét töltötte be a Magyarországon is népszerű színész, Will Smith. Ebből az alkalomból feszegette kicsit határait, egy helikopterből ugrott ki a Grad Canyon felett. TV + Sztárok--Meghan Markle soha nem látott beszéde került elő: 14 évesen tartottahttp://www.life.hu/sztarok/20180926-meghan-markle-soha-nem-latott-beszede-kerult-elo-14-evesen-tartotta.htmlMeghan Markle iskolai búcsúbeszédéről készült felvétel került elő: a hercegné már akkor bizonyította, hogy kiválóan beszél nagy nyilvánosság előtt. TV + Sztárok--Berki Krisztián ujján karikagyűrű van: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-berki-krisztian-ujjan-karikagyuru-van.htmlMár régóta találgatják, hogy Berki Krisztián és Mazsi összeházasodtak, ám eddig nem erősítették meg a híreszteléseket. A műsorvezető ujján azonban olyan gyűrű van, amit nehéz mással magyarázni. TV + Sztárok--Baronits Gábor házára döntött egy fát a viharhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-baronits-gabor-hazara-dontott-egy-fat-a-vihar.htmlBudapesten legutóbb hétfőn hajnalban tombolt a szélvihar, a viharkárok pedig Baronits Gábor színész házát sem kímélték. Szörnyű látványra ébredt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.