Rubint Réka A legbátrabb páros forgatásáról mesélt: azóta is rémálmai vannak

Forrás: Origo/Polyák Attila -
terápia A legbátrabb páros Rubint Réka Schobert Norbert rémálom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka és Schobert Norbi is részt vettek A legbátrabb páros című TV2-es műsor embertpróbáló feladataiban. A fitneszlady elárulta, hogy azóta is rémálmai vannak, mégis hatalmas kaland volt a forgatás.

Rubint Réka és Schobert Norbi is bevállalták A legbátrabb páros című műsor embertpróbáló feldatait. Réka nem tagadja, hogy voltak nehéz pillanatai és a forgatás közben rájött, hogy valamin még nem tette túl magát:

Rubint Réka, Schobert Norbi, Story Gála 2018 Forrás: Origo/Polyák Attila

"Életre szóló élmény volt részt venni ebben a műsorban, és még jobban megerősítette a kapcsolatunkat. Ám szembesített a legbelsőbb félelmeinkkel is. Néhány feladat kapcsán belőlem olyan érzések törtek elő, amelyeket legutóbb Norbi hat évvel ezelőtti szívműtéténél éreztem. Attól rettegtem, mi lesz velünk, ha elveszítjük, nagyon aggódtam érte, és tartottam a legrosszabbtól. Azt hittem, már rég túl vagyok rajta, de szembesültem vele, hogy van még dolgom a lelkemmel. Miközben tudtam, hogy a feladatoknál biztosítva vagyunk, nem történhet bajunk, egyszerűen nem tudtam mit kezdeni azokkal az rossz érzésekkel, amelyek előtörtek. Régóta járok légzésterápiára, ahol biztosan elővesszük ezt a témát, mert nem szabad, hogy ez feldolgozatlan maradjon - mesélte Réka a Blikknek.

Koholák Alexa férjéről, a házasságáról és komolyabb énjéről mesélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-koholak-alexa-ferjerol-a-hazassagarol-es-komolyabb-enjerol-meselt-video.htmlKoholák Alexandra a Life.hu riporterének mesélt házasságáról, terveiről.TV + SztárokOrigoGeorge Michael kedvese elmondta, milyen volt az énekes utolsó estéjehttp://www.life.hu/sztarok/20180925-george-michael-kedvese-elmondta-milyen-volt-az-enekes-utolso-esteje.htmlFadi Fawaz, George Michael kedvese alvás előtt látta utoljára az énekest. Elmondta, milyen volt az utolsó közös estéjük. TV + Sztárok--Távozik a Mayer Ottó karakterét alakító Pribelszki Norbert a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180925-tavozik-a-mayer-otto-karakteret-alakito-pribelszki-norbert-a-baratok-koztbol.htmlJózan László és Hajnal János után még egy szereplő mond búcsút a Barátok köztnek. Őt nem láthatjuk többet. TV + Sztárok--Boszorkánysággal vádolja dobosa Beyoncéthttp://www.life.hu/sztarok/20180925-boszorkanysaggal-vadolja-dobosa-beyoncet.htmlVolt dobosa furcsa dolgokkal vádolja hivatalosan Beyoncét: azt állítja, az énekesnő egy boszorkány, aki szexuális manipulációkra is használja erejét. TV + Sztárok--Kállay-Saunders András: "Nagyon csúnya nő leszek"http://www.life.hu/sztarok/20180925-kallaysaunders-andras-nagyon-csunya-no-leszek-sztarban-sztar.htmlKállay-Saunders András és Tolvai Reni is versenyezni fognak egymással a Sztárban sztár című műsorban. 2010-ben a Megasztárban versenyeztek először, de a Dal című műsorral együtt most már negyedszer próbálják legyőzni egymást. Elmesélték, hogyan készülnek a számukra teljesen idegen feladatokra. TV + SztárokOrigoTerhesnek gondolják Meghan Markle-t: ezérthttp://www.life.hu/sztarok/20180925-terhesnek-gondoljak-meghan-marklet-ezert.htmlIsmét úgy gondolják az emberek, hogy Meghan Markle terhes: ezt tartják jelnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.