Sztárok, akik a tanulás helyett a munkát választották: Cameron Diaz és Keanu Reeves is így döntött

Keanu Reeves tanulás munka Cameron Diaz karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen a tanulás nagyon fontos, de az alábbi sztárok nem az iskolát választották, amikor döntésre került a sor. Ők a karriert helyezték előtérbe, és az álmaikat követték, ez viszont azzal járt, hogy nem fejezték be a tanulmányaikat. Cameron Diaz és Keanu Reeves is kilépett a suliból a munka kedvéért.

Keanu Reeves

Keanu Reeves Forrás: AFP

A színész élete már fiatalon is meglehetősen hektikus volt: városból városba költözött és négy különböző középiskolában járt mielőtt 16 évesen kitették a szűrét egy művészeti suliból. Keanu Reeves pedig úgy döntött, nem próbálkozik tovább a tanulással, inkább teljes állásban dolgozni fog. Mivel 9 éves kora óta színészkedett, számára ez a döntés nem volt annyira rizikós.

Cameron Diaz

Cameron Diaz Forrás: Steve Jennings / Getty Images North America / AFP

A színésznő a középiskolában is mert nagyot álmodni, és úgy érezte, az intézmény csak hátráltatja vágyai teljesítésében. Ezért döntött úgy 16 évesen, hogy abbahagyja a tanulmányait, és csak a modellkedésre koncentrál. Első komoly szerepei is ezért találhatták meg, hiszen a kapcsolatai, melyeket a modellkedéssel töltött évek alatt szerzett, talán sosem sikerült volna színésznőként befutnia.

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe Forrás: AFP/Dominique Faget

Nem meglepő, hogy Daniel Radcliffe végül az iskola helyett a színészetet választotta, hiszen szinte a szemünk előtt nőtt fel. A Harry Potter filmekben még kisgyerekként kezdett, de szinte felnőtt volt, amikor végzett a varázslóvilággal. Mivel egyre több megjelenése és lehetősége volt úgy döntött, kilép az iskolából, hogy a munkákra koncentrálhasson.

Johnny Depp

Johnny Depp Forrás: WireImage/2016 Karwai Tang/Karwai Tang

Fiatalon megízlelte a sikert Johnny Depp, ugyan akkor még zenészként. Mindössze 15 évesen a karrier lehetőségéért kilépett az iskolából, és amikor tényleg beindult a zenekaruk, Floridából Los Angelesbe költöztek. Itt találkozott Johnny Depp Nicolas Cage-dzsel, aki segített a fiatalnak megszerezni néhány színészi munkát, ennek eredménye lett egy szerep a Rémálom az Elm utcában című horrorban.

Tom Cruise

Tom Cruise Forrás: AFP

A fiatal Tom Cruise pap akart lenni, de nem sokáig tartott ki elképzelése mellett. A papneveldében eltöltött egy év után valahogy a színészet felé fordult, és ott is hagyta az iskolát. New Yorkba költözött, és Hollywood egyik legjelentősebb színészévé vált. Bár azt már tudjuk, hogy a vallás iránti lelkesedése nem csillapodott, csak már egy jó ideje a szcientológia híve és terjesztője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.