Weisz Fanniról sértő képet tett ki férje, Hajmásy Péter, "Mindig zabál" felirattal - fotó

Forrás: FEM3 Café -
Hajmásy Péter sértő megjegyzés Weisz Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni férje, Hajmásy Péter Instastory-ban mutatta meg, hogy törékeny felesége egyfolytában eszik. A fotóhoz írt megjegyzése kiverte sokaknál a biztosítékot.

"Mindig zabál, de nem hízik"

- írta videója mellé Weisz Fanni férje, utalva ezzel arra, hogy felesége hiába eszik egyfolytában, olyan szerencsés, hogy ez nem látszik rajta. Ez az elvileg ártatlannak induló poszt néhány embernél, köztük Fanni édesanyjánál is kiverte a biztosítékot, aki először nem akart reagál, majd mégis megtette:

"Nálunk a családban ez nem divat, nem sértegetjük egymást. Márpedig ez az, hiszen a „zabál" negatív kifejezésként él az ember fejében. Ez nem a kultúra világa, az biztos. Nyilván egy ilyen megnyilvánulásnak senki sem örül, úgy gondolom, Fanni sem, de nem látok az életükbe, így nem tudom, hogy nekik mi fér bele és mi nem. Nem tudom, mennyit változott Fanni, egy biztos, ő nagyon érzékeny és empatikus lány."

Weisz Fanni Forrás: Instastory

A férfi többször tette már ki felesége "szerencsétlenkedéseit", vicces arckifejezéseit és élcelődött már, ha valami nem jött össze elsőre a lánynak. A férfit is megkereste a Bors, aki mindössze ennyit nyilatkozott:

"Ezzel kapcsolatban nem nagyon szeretnék nyilatkozni, döntsétek el ti, mennyire fér ez bele nekünk"

Fanni reakciója pedig a következő volt:

Ezekre a kérdésekre nem tudok válaszolni, mert nem tudom komolyan venni. Nevetséges. A férjemről beszélünk, akit szeretek, és akivel egymást ugratjuk állandóan. Nézzétek meg az én sztorijaimat is, ugyanezeket csinálom vele.

Rubint Réka A legbátrabb páros forgatásáról mesélt: azóta is rémálmai vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-rubint-reka-a-legbatrabb-paros-forgatasarol-meselt-azota-is-remalmai-vannak.htmlRubint Réka és Schobert Norbi is részt vettek A legbátrabb páros című TV2-es műsor embertpróbáló feladataiban. A fitneszlady elárulta, hogy azóta is rémálmai vannak, mégis hatalmas kaland volt a forgatás.TV + SztárokOrigoGeorge Michael kedvese elmondta, milyen volt az énekes utolsó estéjehttp://www.life.hu/sztarok/20180925-george-michael-kedvese-elmondta-milyen-volt-az-enekes-utolso-esteje.htmlFadi Fawaz, George Michael kedvese alvás előtt látta utoljára az énekest. Elmondta, milyen volt az utolsó közös estéjük. TV + Sztárok--Németh Kristóf elárulta, miért és hogyan kérte meg A legbátrabb páros című műsor felvétele alatt szerelme kezét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180924-nemeth-kristof-elarulta-miert-es-hogyan-kerte-meg-a-legbatrabb-paros-cimu-musor-felvetele-alatt.htmlNémeth Kristóf a TV2 legújabb szuperprodukciójának, A legbátrabb párosnak forgatásán kérte meg szerelme, Zita kezét.TV + SztárokOrigoElőször találkoztak a balhé óta: így viselkedett egymással Majka és Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20180925-eloszor-talalkoztak-a-balhe-ota-igy-viselkedett-egymassal-majka-es-curtis.htmlTegnap délelőtt először találkozott egymással Majka és Curtis. A TV2 nagyszabású, őszi sajtótájékoztatójáán mindketten jelen voltak.TV + SztárokOrigoSztárok, akik legnagyobb lehetőségüket utasították vissza: Nicolas Cage és Gwyneth Paltrow is bánhatjahttp://www.life.hu/sztarok/20180924-sztarok-akik-legnagyobb-lehetoseguket-utasitottak-vissza-nicolas-cage-gwyneth-paltrow.htmlElképzelhetetlenek lennének az ikonikus filmek más főszereplőkkel, ám sok szerepet nem annak szántak eredetileg, aki végül eljátszotta. Mi örülünk, ahogy azok a sztárok is, akik végül megkapták a munkát, de azok a színészek, akik visszautasították a lehetőséget, már kevésbé! John Travolta például ha visszautazhatna az időben, biztosan nem dobná vissza Forrest Gump szerepét! TV + Sztárok--Tilla lesz a Csak show és más semmi egyik zsűritagjahttp://www.life.hu/sztarok/20180924-tilla-lesz-a-csak-show-es-mas-semmi-egyik-zsuritagja.htmlTilla eddig nem látott szerepben lesz látható a TV2 új műsorában, a Csak show és más semmiben: a műsorvezető borzasztóan izgul. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.