házasság szex Dundika Majka káros szenvedély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy vloggernek adott interjút Majka még a nyáron, június 16-án a Budapest Parkban. Akkor még Curtisszel való terveiről is mesélt, a közelgő balhénak jele sem volt. A villámkérdések során aztán azt is elárulta, hogy egyetlen káros szenvedélye a feleségéhez, Dundikához köthető.

Szántó Péter kifejezetten jó hangulatú interjút készített Majkával a Budapest Parkban, a backstage-ben, június 16-án. A videót a Borsonline szúrta ki. A beszélgetés során a rapper azt is elárulta, hogy mennyit szexel Dundikával.

"Esténként, hétvégenként milyen szenvedélynek hódolsz?" - intézte a kérdést Majkához a vlogger. "Az asszonnyal szexelünk sokat" - mondta nevetve Majka, majd hozzátette, hogy nincs semmilyen szenvedélye, a cigit is letette. Esténként megiszik két pohár bort, hogy jobban aludjon, sokat Xboxozik, FIFA-zik, rengeteget focizik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.