Pucéran látható legújabb darabjában Gregor Bernadett

Forrás: fem3 -
színdarab Gregor Bernadett pucér meztelen Újszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Újszínház legújabb darabjában pucéran lesz látható Gergor Bernadett - írja a Blikk.

A színésznő nem vetkőzött le, mindössze arról van szó, hogy a korábbi, Playboyban megjelent pucér fotójából készült festmény áll a darab középpontjában. A történet az aktképt körül forog, amelyet a főhös miniszterfeleség mindenképpen el akar tünteni, mert már kínosnak érzi.

Gregor Bernadett elmondta a Blikknek, hogy ő maga nem szégyelli a meztelen fotókat, amik 2001-ben és 2007-ben készültek róla, sőt, kifejezetten büszke rájuk.
"Elmúltam negyvenhat, és azt gondolom, jó hogy maradt emlék arról, milyen csinos kis fruska voltam" - mondta a színésznő, aki a fiainak is megmutatta ezeket a fotókat. A 22 éves Bence és a 11 éves Álmos is láthatták, hogy édesanyjuk milyen szép. Berni szerint semmi olyan nincs ezeken a képeken, amit otthon ne láttak volna.

Gregor Bernadett meztelenül látható legújabb darabjában Forrás: fem3


A 46 éves színésznő arra is büszke, hogy a rendezők még mindig szívesen használják a testét:
"Nekem ez annyira jólesik. Fiatalabb koromban zavart, amikor rám adtak egy olyan ruhát, amelyben kifejezetten az volt a lényeg, hogy hangsúlyozza a vékony derekam vagy a kerek mellem. Ezt most élvezem, és úgy vagyok vele, hogy amíg lehet, tegyék meg, szinte megtisztelő" - beszélt érzéseiről Gregor, de hozzátette, ma már nemet mondana, ha megkeresné egy férfimagazin. "A néni már nem vállal ilyet" - mondta.

Ismét balesetet szenvedett Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-ismet-balesetet-szenvedett-rekasi-karoly.htmlHárom évvel súlyos motorbalesete után, - ami majdnem az életébe került - megint balesetet szenvedett Rékasi Károly. TV + SztárokOrigoMajka sokat szexel Dundikávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-majka-sokat-szexel-dundikaval.htmlEgy vloggernek adott interjút Majka még a nyáron, június 16-án a Budapest Parkban. Akkor még Curtisszel való terveiről is mesélt, a közelgő balhénak jele sem volt. A villámkérdések során aztán azt is elárulta, hogy egyetlen káros szenvedélye a feleségéhez, Dundikához köthető.TV + SztárokBella Thorne Instagramjára szexfilmbe illő képek kerültek fel (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180926-bella-thorne-instagramjara-szexfilmbe-illo-kepek-kerultek-fel-18.htmlMeglehetősen erotikus képek kerültek fel Bella Thorne színésznő Instagramjára. A fotókon sokszor ő maga szerepel. TV + SztárokHarsányi Levente megmutatta, milyen volt 16 évesenhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-harsanyi-levente-megmutatta-milyen-volt-16-evesen.htmlImádják közösségi oldala követői Harsányi Levente legújabb fotóját. A műsorvezető megmutatta, milyen volt kamaszkorában. TV + SztárokOrigoMolnár Tamás, énekes őszintén beszélt alkoholizmusárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-molnar-tamas-enekes-oszinten-beszelt-alkoholizmusarol.htmlEgy éve nem fogyaszt alkoholt, de olyan ételt sem eszik, amiben alkohol van Molnár Tamás, az egykori Anti Fitness Club és a Jetlag zenekar mostani énekese. Azt mondja: a múltban súlyos problémákkal küzdött, most már alkohol nélkül éli az életét. TV + Sztárok--Szinetár Dóra megmutatta, hogyan fest férfikénthttp://www.life.hu/sztarok/20180926-szinetar-dora-megmutatta-hogyan-fest-ferfikent.htmlMeglepő fotóval rukkolt elő Szinetár Dóra közösségi oldalán. A színésznő megmutatta, hogyan fest, amikor férfibőrbe bújik. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.