Balázs Klári és Korda György romantikával és szexi fehérneművel tesznek a kapcsolatukért

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári -
Korda György Balázs Klári párkapcsolat romantika szexi fehérnemű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György és Balázs Klári elmesélte, hogyan tartják életben évtizedek után is a tüzet: szexi fehérneművel és magassarkúval.

Balázs Klári és Korda György évtizedek óta alkotnak egy pár a magánéletben és a színpadon egyaránt. Mivel barátaik nincsenek, mert nem jutott rá idejük az évek alatt, azt mondják, ők egymás legjobb barátai, így szívesen töltik együtt életük minden percét.

Korda György és Balázs Klári Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

Kapcsolatukat pedig romantikával, randevúkkal és szexi fehérneművel tartják életben.

Sokat járnak Bécsbe egy kis szerelmes kiruccanásra:

"Nosztalgiából is ki szoktunk menni, de már régen voltunk. Egy fekete harisnyát biztos veszek, amivel nem csak magamat lepem meg. Gyuri imádja, ha szexi fehérneműben lát, az mindig adu ász magas sarkúval..." - árula el a Bestnek Klárika.

Weisz Fanniról sértő képet tett ki férje, Hajmásy Péter, "Mindig zabál" felirattal - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180926-weisz-fannirol-serto-kepet-tett-ki-ferje-hajmasy-peter-mindig-zabal-felirattal-foto.htmlWeisz Fanni férje, Hajmásy Péter Instastory-ban mutatta meg, hogy törékeny felesége egyfolytában eszik. A fotóhoz írt megjegyzése kiverte sokaknál a biztosítékot.TV + SztárokOrigoNagy Katalin, a Jóban Rosszban szereplője családja szerint testképzavaroshttp://www.life.hu/sztarok/20180927-nagy-katalin-a-joban-rosszban-szereploje-csaladja-szerint-testkepzavaros.htmlNemrégiben szexi fotósorozat készült a Jóban Rosszban szereplőjéről, Nagy Katalinról. A színésznő azt mondja, szereti megmutatni a testét bizonyos határok között, hiszen megdolgozik azért, hogy jól nézzen ki. Családja azonban úgy látja, hogy testképzavaros. TV + Sztárok--Fél évre elhagyja az országot Köles Eliza énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-fel-evre-elhagyja-az-orszagot-koles-eliza-enekesno.htmlFantasztikus lehetőséget kapott Köles Eliza énekesnő, amire nem tudott nemet mondani, ám ez azt jelenti, hogy fél évre elbúcsúzik az országtól. TV + SztárokOrigoHien félbehagyta tanulmányai Amerikában, visszajött a Sztárban sztár miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180927-hien-felbehagyta-tanulmanyai-amerikaban-visszajott-a-sztarban-sztar-miatt.htmlA Berklee Egyetemen tanul Hien, a magyar énekesnő hang dizájn szakon. Most hosszabb időre hazaköltözik, a Sztárban sztár című műsorban szerepel majd a TV2-n. Elárulta, hogyan tudja összeegyeztetni ezt tanulmányaival.TV + SztárokOrigoDakota Johnson elárulta, ki rabolta el a szívéthttp://www.life.hu/sztarok/20180927-dakota-johnson-elarulta-ki-rabolta-el-a-szivet.htmlMegtörte a csendet Dakota Johnson, A szürke ötven árnyalata című film sztárja. Elárulta, ki rabolta el a szívét. TV + Sztárok--Ismét balesetet szenvedett Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-ismet-balesetet-szenvedett-rekasi-karoly.htmlHárom évvel súlyos motorbalesete után, - ami majdnem az életébe került - megint balesetet szenvedett Rékasi Károly. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.