Csepregi Éva hozzászólt a pletykákhoz, elmondta, rátalált-e a szerelem

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
házasság párkapcsolat válás szerelem pletyka Csepregi Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válás után új házba költözött Csepregi Éva. Az utóbbi időben pedig azt pletykálták róla, hogy újra szerelem. Az énekesnő most megcáfolta a pletykákat, egyelőre nem vágyik a szerelemre.

Csepregi Éva, a Neoton énekesnője októberben lesz 65 éves. Válása után eladta 320 négyzetméteres házukat, új lakásba költözött. Most fiával él egy házban, mint mondta: ez nagyon kényelmes, hiszen nem kell utazniuk, ha meg akarják látogatni egymást.

Az utóbbi időben azt pletykálták, hogy újra szerelmes, most egyértelmű választ adott a híresztelésekre. "Sajnos nem tudok ilyemivel szolgálni. Nem tudom igazán megfejteni, miért pletykálnak rólam ilyesmiket, mert én magam nem szeretek érzelmekkel játszani, ez nekem szent dolog" - mondta az énekesnő a Best magazinnak.

Csepregi Éva most nem vágyik a szerelemre Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Hogy állok a szerelemmel? Őszintén, nem nagyon vagyok rajta ezen a dolgon. Sőt hazudnék, ha azt mondanám, hogy most rettentően vágyom rá. Egy nehéz váláson vagyok túl, és még élvezem, hogy egyedül vagyok, a magam ura lehetek. Nem szeretném most lekötni magam. Még idő kell, hogy begyógyuljanak a sebek" - fogalmazott Csepregi Éva, aki most nagykoncertjükre készül, amely az Arénában lesz majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.