MasterChef VIP: Kulcsár Edina számára véget ért a verseny

főzés Kulcsár Edina MasterChef VIP kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem került döntőbe Kulcsár Edina, hiába dolgozott szinte végig szépen a MasterChef VIP versenyében, a legutóbbi feladatokat nem tudta úgy teljeseíteni, hogy az elég legyen. 

Kulcsár Edina eddig szépen menetelt a MasterChef VIP műsorában, de a legutóbbi feladatok kifogtak rajta. Egyik főzése sem sikerül olyan jól, a végső megmérettetésben pedig teljesen elvesztette a fonalat.

Kulcsár Edina számára véget ért a verseny Forrás: TV2

A feladat szerint mindenkinek egy általa szabadon választott ételt kellett megfőznie, ám miután összeszedték a kamrában a hozzávalókat, jött a csavar: ki kellett cserélniük egymással az alapanyagokat. Edina Bay Éva kosarát kapta meg, és nagyon nehezen tudta kitalálni, mihez is kezdjen azokkal a hozzávalókkal. Étele nem sikerült rosszul, de ez már sajnos nem volt elég a döntőbe jutáshoz.

Fél évre elhagyja az országot Köles Eliza énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-fel-evre-elhagyja-az-orszagot-koles-eliza-enekesno.htmlFantasztikus lehetőséget kapott Köles Eliza énekesnő, amire nem tudott nemet mondani, ám ez azt jelenti, hogy fél évre elbúcsúzik az országtól. TV + SztárokOrigoZámbó Krisztián anyaszült meztelenül mutatta meg testét követőinek: elmondása szerint édesapjának, Zámbó Jimmynek akart ezzel üzennihttp://www.life.hu/sztarok/20180928-zambo-krisztian-anyaszult-meztelenul-mutatta-meg-testet-kovetoinek.htmlZámbó Krisztián meztelen fotót töltött fel magáról közösségi oldalára: elmondása szerint édesapjának, Zámbó Jimmynek akart így üzenni. A fotót már eltávolította. TV + SztárokOrigoBalázs Klári és Korda György romantikával és szexi fehérneművel tesznek a kapcsolatukérthttp://www.life.hu/sztarok/20180928-balazs-klari-es-korda-gyorgy-romantikaval-es-szexi-fehernemuvel-tesznek-a-kapcsolatukert.htmlKorda György és Balázs Klári elmesélte, hogyan tartják életben évtizedek után is a tüzet: szexi fehérneművel és magassarkúval.TV + Sztárok--Nagy Katalin, a Jóban Rosszban szereplője családja szerint testképzavaroshttp://www.life.hu/sztarok/20180927-nagy-katalin-a-joban-rosszban-szereploje-csaladja-szerint-testkepzavaros.htmlNemrégiben szexi fotósorozat készült a Jóban Rosszban szereplőjéről, Nagy Katalinról. A színésznő azt mondja, szereti megmutatni a testét bizonyos határok között, hiszen megdolgozik azért, hogy jól nézzen ki. Családja azonban úgy látja, hogy testképzavaros. TV + Sztárok--Hien félbehagyta tanulmányai Amerikában, visszajött a Sztárban sztár miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180927-hien-felbehagyta-tanulmanyai-amerikaban-visszajott-a-sztarban-sztar-miatt.htmlA Berklee Egyetemen tanul Hien, a magyar énekesnő hang dizájn szakon. Most hosszabb időre hazaköltözik, a Sztárban sztár című műsorban szerepel majd a TV2-n. Elárulta, hogyan tudja összeegyeztetni ezt tanulmányaival.TV + SztárokOrigoPaola belga anyakirályné stroke-ot kapott Olaszroszágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180927-paola-belga-anyakiralyne-strokeot-kapott-olaszroszagban.htmlOlaszországban kapott stroke-ot Paola belga anyakirályné. Motorcsónakkal szállították kórházba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.