Lezárják kora este a Lánchidat a mellrák elleni küzdelmet népszerűsítő felvonulás miatt

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
mellrák megelőzés Lánchíd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezárják ma kora este a Lánchidat a mellrák elleni küzdelmet népszerűsítő felvonulás miatt. Várhatóan este fél hat és fél nyolc között lesz a zárás, a 16-os busz rövidített útvonalon - pesti vonalszakaszát nem érintve - a Clark Ádám térig közlekedik, a 105-ös busz pedig az Erzsébet hídon halad át Buda és Pest között - tájékoztatta a BKK az MTI-t.

A 16-os busz ebben az időszakban nem érinti a Széchenyi István tér és a Deák Ferenc tér közötti megállókat. A budai Vár ebben az időszakban a belváros felől csak a Széll Kálmán tér irányából érhető el közösségi közlekedéssel.
A 105-ös busz ebben az időszakban a Lánchíd helyett az Erzsébet hídon át közlekedik, ezért egyik irányba sem érinti a Széchenyi István tér megállót, továbbá budai végállomása felé a Hild tér megállóhelyet sem.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Egy Mikulás ünnepségen került kellemetlen helyzetbe Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20180930-egy-mikulas-unnepsegen-kerult-kellemetlen-helyzetbe-bochkor-gabor-boros-lajos-miatt.htmlEgykori műsorvezető-társa, Boros Lajos hozta kellemetlen szituációba Bochkor Gábort. A műsorvezető mindezt az atv #Bochkor műsorában elevenítette fel. TV + SztárokOrigoEz volt Korda György titka a Magyar vándor forgatásakorhttp://www.life.hu/sztarok/20180929-ez-volt-korda-gyorgy-titka-a-magyar-vandor-forgatasakor-olasz-trubadurt-alakit.htmlSokak számára emlékezetes a Magyar vándornak az a jelenete, melyben Korda György egy olasz trubadúrt alakít. A slágerénekes most elárulta, hogy kis híján hogyan hagyta ott a fogát a forgatáson.TV + Sztárok--Szenzációs négyes: ÉNB Lalit látta vendégül Oszvald Marikahttp://www.life.hu/sztarok/20180929-szenzacios-negyes-enb-lalit-latta-vendegul-oszvald-marika.htmlMíg Oszvald Marika gördeszkázott, addig ÉNB Lali főzni tanult. Hogy, milyen kapcsolati tanácsokkal látta el Marika Lalit és milyen trükköket tanított Lali a színésznőnek az az RTL Klub videójából kiderül. TV + SztárokOrigoSurvivor: összeomlott Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180929-survivor-osszeomlott-vera.htmlVera az előnyért folyó küzdelem után zokogásban tört ki, mert nem bírta feldolgozni, hogy az ő hibájából elveszítették a játékot. TV + SztárokOrigoSurvivor: óriási hibát vétett Vera és Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20180929-survivor-rtl-klub-oriasi-hibat-vetett-vera-es-david.htmlA Gagamba Verát és Dávidot, míg az Agila Nórit és Jérémyt küldte az előnyért folyó küzdelemre. A sárga csapat játékosai azonban hatalmasat hibáztak a játék során...TV + SztárokOrigoMajkát a botrány elbizonytalanította, jó döntést hozott-e Curtisszel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180923-majkat-a-botrany-elbizonytalanitotta-jo-dontest-hozotte-curtissel-kapcsolatban.htmlA Budapest Parkban adott koncertet Majka, ahol ismét megemlítette egykori zenésztársát és barátját, Curtist. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.