Így néz ki ma Lucy Lawless, a Xéna: A harcos hercegnő főszereplője

színésznő film Lucy Lawless sorozat Xéna Xéna, a harcos hercegnő akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg kislány akart hasonlítani Lucy Lawlessre, amikor a Xéna: A harcos hercegnő főszerepében láthattáka képernyőn. A színésznő ma már elmúlt 50 éves. Megmutatjuk, hogy néz ki ma. 

Az ősi Hellászban játszódott Xéna: A hercos hercegnő története. A főszerepet játszó Lucy Lawless sok kislány példaképe volt. Kevesen tudják róla, hogy a színésznő eredetileg operaénekesnőnek készült, ám erről lemondott, nem érezte magát elég elhivatottnak - írja a Wikipédia. Magyaroszágon az utóbbi években nem igazán láthatták a nézők a képernyőn, hazájában azonban igencsak foglalkoztatott. A Simpson családban például saját karakterének kölcsönözte a hangját 1999-ben. De volt epizódszereplő az X-Aktákban és a CSI Miami Helyszínelőkben is. Szinkronhangként is sok munkája van.

Íme az 50 éves színésznő Xéna szerepében és ma:

Lucy Lawless Xéna szerepében és manapság Forrás: Northfoto, Instagram/reallucylawless
Borzalmas tragédia történt Erzsébet királynő legrosszabb napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20181001-borzalmas-tragedia-tortent-erzsebet-kiralyno-legrosszabb-napjan.htmlTöbb mint 60 éves uralkodása alatt Erzsébet királynő átélt felemelő pillanatokat és tragédiákat is. Most arra is fény derült, mi volt élete legrosszabb napja. TV + Sztárok--Kiszel Tünde melltartóban pózolt, elájultak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20181001-kiszel-tunde-melltartoban-pozolt-elajultak-a-rajongok.htmlMelltartóban kívánt kellemes vasárnap estét közösségi oldala követőinek Kiszel Tünde. Rajongói imádták a fotót. TV + SztárokOrigoMár el is felejtettük, hogy ezek a világsztárok megjárták a börtönt: Lindsay Lohan és Mark Wahlberg is volt rács mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20181001-mar-el-is-felejtettuk-hogy-ezek-a-vilagsztarok-megjartak-a-bortont.htmlA törvény elől a hírességek sem tudnak elbújni, tetteik pedig végigkísérik őket. Az internet ugyanis nem felejt, így lehetett bármilyen rég is az a kihágás, ami miatt rács mögé kerültek, mindig számolniuk kell vele. TV + SztárokThinkstockSzakításáról beszélt Veres Mónika, Nika: három évig volt együtt párjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181001-szakitasarol-beszelt-veres-monika-nika-harom-evig-volt-egyutt-parjaval.htmlVeres Mónika, Nika most először beszélt szakításáról. Párjával már az esküvőt tervezték, ám három év együttlét után szaktottak egymással.TV + SztárokOrigoStohl Andrásnak kicsordult a könnye a Piramis adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181001-stohl-andrasnak-kicsordult-a-konnye-a-piramis-adasaban.htmlMegható élettörténetét mesélte el a Piramis műsorában az egyik játékos. Stohl András is könnyekig meghatotta. TV + Sztárok--Kathryn Mayorga modell állítása szerint ezt tette vele Cristiano Ronaldo (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181001-kathryn-mayorga-modell-allitasa-szerint-ezt-tette-vele-crsitiano-ronaldo.htmlCristiano Ronaldo állítólag megerőszakolt 2009 júniusában egy amerikai modellt, majd megpróbálta megvenni a hallgatását. Ugyan a nő elfogadta a pénzt, a megállapodásukat most mégis felbontotta. Ez történt azon az éjszakán, amikor Ronaldo állítólag megerőszakolta Kathryn Mayorgát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.