Berki Mazsi megmutatta, mivel mentek kirándulni: aranyszínű Bentley-vel

Berki Mazsi arany Bentley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és kedvese az utolsó melegebb napon kiránulni indultak, és persze azt is megmutatták, mivel szelték az utakat: aranyszínű Bentley-vel. 

Berki Krisztián és Mazsi az utolsó napsugarakkal teli őszi napon kirándulni indultak, amelyről természetesen posztoltak is. "Élvezzük az ősz utolsó nap sugarait. Egy rövid kirándulást terveztünk a délutánra" - írta Mazsi, és persze azt is megmutatta, mivel mentek kirándulni: az aranszínű Bentley-vel.

Sebestyén Balázs a gyerekkoráról: nem éltek jó anyagi körülmények közötthttp://www.life.hu/sztarok/20181002--sebestyen-balazs-a-gyerekkorarol-nem-eltek-jo-anyagi-korulmenyek-kozott.htmlSebestyén Balázs tőle szokatlan módon gyermekkoráról vallott. Elárulta, nem életek nagyon jó anayagi körülmények között. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoPintér Tibor és 23 évvel fiatalabb kedvese nagy lépést tervezhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-pinter-tibor-es-23-evvel-fiatalabb-kedvese-nagy-lepest-tervez.htmlNyáron költözött össze 23 évvel fitalabb szerelmével Fridával Pintér Tibor. A Nemszeti Lovas Színház igazgatója most terveikről mesélt. TV + SztárokOrigoBay Évának kellett távoznia a MasterChef VIP című műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-bay-evanak-kellett-tavoznia-a-masterchef-vip-cimu-musorbol.htmlSorban távoznak a szakácsjelölt hírességek a TV2 MasterChef VIP című műsorából. A hétfői adásban Bay Éva műsorvezetőn volt a sor. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor és Tornóczky Anita felvétel közben ugrott egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-bochkor-gabor-es-tornoczky-anita-felvetel-kozben-ugrott-egymasnak.htmlA cirkusz és az állattartás volt a #Bochkor című műsorban, ahol Hargitai Bea és a műsorvezető volt kedvese, Tornóczky Anita volt a vendég. Bochkor és Tornóczky összevesztek a forgatáson. TV + SztárokOrigoAz elhunyt Diana hercegnére hasonlító jelmezt árul Katalin hercegné anyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181002-az-elhunyt-diana-hercegnere-hasonlito-jelmezt-arul-katalin-hercegne-anyja.htmlJelmezeket áruló webshopot üzemeltet Katalin hercegné édesanyja, Carol Middleton. Az egyik jelmezben Lady D. egyik barátja a halott hercegnét véli felfedezni. TV + Sztárok--Elképesztő népszerűségnek örvend Vasvári Vivien - kígyózó sorok várták a közönségtalálkozónhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-elkepeszto-nepszerusegnek-orvend-vasvari-vivien-kigyozo-sorok-vartak-a-kozonsegtalalkozon.htmlElképesztően népszerű a fiatalok körében Luxus Vivi, a Feleségek luxuskivitelben című sorozat sztárja, aki a minap közönségtalálkozó keretein belül beszélgetett rajongóival. Voltak olyanok, akik hosszú órákat vártak a celebre és férjére, Fecsóra.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.