Bochkor Gábor és Tornóczky Anita felvétel közben ugrott egymásnak

Forrás: ATV -
állat cirkusz Tornóczky Anita Hargitai Bea állattartás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cirkusz és az állattartás volt a #Bochkor című műsorban, ahol Hargitai Bea és a műsorvezető volt kedvese, Tornóczky Anita volt a vendég. Bochkor és Tornóczky összevesztek a forgatáson. 

A vasárnapi #Bochkor felvételén érzékeny témát érintettek. A műsorban Hargitai Bea és a műsorvezető volt kedvese, Tornóczky Anita voltak a vendégek.

Bochkor Gábor és Tornóczky Anita pedig nem bírtak indulataikkal, a felvétel közben vesztek össze - írja a Ripost. A téma ugyanis a cirkusz és az állattartás volt. Úgy tudják, Bochkor elmondta, hogy ő kedveli a cirkuszt és szerinte ott jól bánnak az állatokkal, mire a témára érzékeny Tornóczky kifejtette véleményét.

"Bezárlak egy kétszer három méteres ketrecbe két hónapra! Szerinted neked attól mi bajod lesz?" - idézte szavait a Ripost.

Bochkor Gábor és Tornóczky Anita összekülönböztek Forrás: ATV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.