Csomor Csilla szándékosan tett rosszat Mádai Viviel a MasterChef Vip-ben: videó

Forrás: RTL Klub/Story Extra -
MasterChef VIP Csomor Csilla Mádai Vivien gonoszság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A döntő hetében jár a MasterChef VIP műsora, ahol Kondákor Zsófi, Janicsák Veca, Csomor Csilla, Pásztor Anna és Mádai Vivien küzdenek meg a legjobb séf címéért. Az egyik feladatban az volt a séfek kérése, hogy a versenyzők hat élelmiszert vegyenek ki versenytársuk kosarából, ami megnehezíti munkájukat. Csilla csúnya dolgot tett.

Csomor Csilla komolyan vette a séfek kérését és minden húst kivett Mádai Vivi kosarából, amivel gyakorlatilag teljesen ellehetetlenítette annak munkáját. Sírva is fakadt gonoszkodó tette miatt.

Jaylene Cook, playmate repülés közben mutatta meg mellét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-jaylene-cook-playmate-repules-kozben-mutatta-meg-mellet-foto.htmlA közösségi oldalán állandóan meztelenkedő Jaylene Cook, nyuszilány ezúttal egy zsúfolt repülőgépen mutogatta magát.TV + SztárokOrigoKeleti Andi felgyújtotta férjét A legbátrabb párosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-keleti-andi-felgyujtotta-ferjet-a-legbatrabb-parosban.htmlA legbátrabb páros című műsorban Keleti Andi és férje is részt vettek, és bizony nagyon sok embert próbáló feladatot teljesítettek. Andi például felgyújtotta férjét. TV + SztárokOrigoAz elhunyt Diana hercegnére hasonlító jelmezt árul Katalin hercegné anyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181002-az-elhunyt-diana-hercegnere-hasonlito-jelmezt-arul-katalin-hercegne-anyja.htmlJelmezeket áruló webshopot üzemeltet Katalin hercegné édesanyja, Carol Middleton. Az egyik jelmezben Lady D. egyik barátja a halott hercegnét véli felfedezni. TV + Sztárok--Feladná a játékot Survivor Esztihttp://www.life.hu/sztarok/20180930-feladna-a-jatekot-survivor-eszti-szeretethianya-van.htmlNem nagyon bírja a győrődést Survivor Eszti. Elmondta, mi a baj. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika megmutatta, milyen volt modellkénthttp://www.life.hu/sztarok/20180929-erdelyi-monika-megmutatta-milyen-volt-modellkent.htmlNem műsorvezetőként kezdte a nyilvános szereplést Erdélyi Mónika. Azt tudni lehet, hogy korábban modellkedett, ám most egy fotót is mutatott ebből az időszakból. TV + SztárokEz volt Korda György titka a Magyar vándor forgatásakorhttp://www.life.hu/sztarok/20180929-ez-volt-korda-gyorgy-titka-a-magyar-vandor-forgatasakor-olasz-trubadurt-alakit.htmlSokak számára emlékezetes a Magyar vándornak az a jelenete, melyben Korda György egy olasz trubadúrt alakít. A slágerénekes most elárulta, hogy kis híján hogyan hagyta ott a fogát a forgatáson.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.