Curtis és Emilio közös munkába kedz? Ez a fotó indította be az emberek fantáziáját

fotó munka Curtis Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy közös fotó indította be az emberek fantáziáját, sokan úgy hiszik, Curtis megtalálta új párját.

Curtis azóta egyedül lép fel, mióta Majka bejelentette, hogy a rapper problémái miatt nem dolgoznak együtt tovább, de nem biztos, hogy sokáig tart még Curtis szólózása. Egy az Instagramra kirakott fotó ugyanis sokak fantáziáját beindította, remélik, hogy a kép egy közös munka beharangozása. Curtis ugyanis Emilióval fotózkodott, közös felvételüket pedig "a legjobb páros" címmel tette közzé a rapper.

Bay Évának kellett távoznia a MasterChef VIP című műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-bay-evanak-kellett-tavoznia-a-masterchef-vip-cimu-musorbol.htmlSorban távoznak a szakácsjelölt hírességek a TV2 MasterChef VIP című műsorából. A hétfői adásban Bay Éva műsorvezetőn volt a sor. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor és Tornóczky Anita felvétel közben ugrott egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-bochkor-gabor-es-tornoczky-anita-felvetel-kozben-ugrott-egymasnak.htmlA cirkusz és az állattartás volt a #Bochkor című műsorban, ahol Hargitai Bea és a műsorvezető volt kedvese, Tornóczky Anita volt a vendég. Bochkor és Tornóczky összevesztek a forgatáson. TV + SztárokOrigoAz elhunyt Diana hercegnére hasonlító jelmezt árul Katalin hercegné anyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181002-az-elhunyt-diana-hercegnere-hasonlito-jelmezt-arul-katalin-hercegne-anyja.htmlJelmezeket áruló webshopot üzemeltet Katalin hercegné édesanyja, Carol Middleton. Az egyik jelmezben Lady D. egyik barátja a halott hercegnét véli felfedezni. TV + Sztárok--Survivor: a kiesett Bence csalódott a társaibanhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-survivor-a-kiesett-bence-csalodott-a-tarsaiban.htmlA Survivortől Bencének kellett búcsúznia, aki csalódottan távozott: nem érti, miért neki kellett távoznia. TV + Sztárok--Elképesztő népszerűségnek örvend Vasvári Vivien - kígyózó sorok várták a közönségtalálkozónhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-elkepeszto-nepszerusegnek-orvend-vasvari-vivien-kigyozo-sorok-vartak-a-kozonsegtalalkozon.htmlElképesztően népszerű a fiatalok körében Luxus Vivi, a Feleségek luxuskivitelben című sorozat sztárja, aki a minap közönségtalálkozó keretein belül beszélgetett rajongóival. Voltak olyanok, akik hosszú órákat vártak a celebre és férjére, Fecsóra.TV + SztárokOrigoKifújogták Majkát a Ganxsta Zolee és a kartel rajongók a Budapest Parkban, "Hol van Curtis?" kiáltásokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-kifujogtak-majkat-a-ganxsta-zolee-es-a-kartel-rajongok-a-budapest-parkban.htmlA Ganxsta Zolee és a Kartel Big Daddy Laca 50. születésnapját egy hatalmas bulival ünnepelte meg a Budapest Parkban, ahol Döglégy két barátját, Majkát és Curtist is szerette volna egy színpadon látni, ám csak az ózdi hős vett részt az ünnepi koncerten. A rajongók reagáltak... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.