Három év és egy eljegyzés után szakított párjával az énekesnő Veres Mónika, Nika

Nika Veres Mónika szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veres Mónika, Nika elárulta: röviddel az esküvő előtt szakított párjával, akivel három évig voltak együtt.

A Life TV-nek mesélt fárjdalmas szakításáról Veres Mónika, Nika, aki az esküvő előtt nem sokkal vált újra szinglivé.

"Nagyon sok minden változás történt az életemben, és sehol nem beszéltem még erről. Nekem majdnem lett egy esküvőm. Sajnos az élet úgy hozta, hogy egy három éves kapcsolat után el kellett a volt párommal egymást engedni. Azt gondolom, hogy most így 32 évesen lettem igazán felnőtt. Először lakom életemben egyedül a kiskutyámmal, Tóbiással. Egy csomó minden megváltozott a körülöttem"

Elképesztő népszerűségnek örvend Vasvári Vivien - kígyózó sorok várták a közönségtalálkozónhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-elkepeszto-nepszerusegnek-orvend-vasvari-vivien-kigyozo-sorok-vartak-a-kozonsegtalalkozon.htmlElképesztően népszerű a fiatalok körében Luxus Vivi, a Feleségek luxuskivitelben című sorozat sztárja, aki a minap közönségtalálkozó keretein belül beszélgetett rajongóival. Voltak olyanok, akik hosszú órákat vártak a celebre és férjére, Fecsóra.TV + SztárokOrigoKifújogták Majkát a Ganxsta Zolee és a kartel rajongók a Budapest Parkban, "Hol van Curtis?" kiáltásokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-kifujogtak-majkat-a-ganxsta-zolee-es-a-kartel-rajongok-a-budapest-parkban.htmlA Ganxsta Zolee és a Kartel Big Daddy Laca 50. születésnapját egy hatalmas bulival ünnepelte meg a Budapest Parkban, ahol Döglégy két barátját, Majkát és Curtist is szerette volna egy színpadon látni, ám csak az ózdi hős vett részt az ünnepi koncerten. A rajongók reagáltak... TV + Sztárok--Így néz ki ma Lucy Lawless, a Xéna: A harcos hercegnő főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181001-igy-nez-ki-ma-lucy-lawless-a-xena-a-harcos-hercegno-foszereploje.htmlRengeteg kislány akart hasonlítani Lucy Lawlessre, amikor a Xéna: A harcos hercegnő főszerepében láthattáka képernyőn. A színésznő ma már elmúlt 50 éves. Megmutatjuk, hogy néz ki ma. TV + Sztárok--Nehéz időszakon van túl Hajdú Péter: rájárt a rúdhttp://www.life.hu/sztarok/20181001-nehez-idoszakon-van-tul-hajdu-peter-rajart-a-rud.htmlHajdú Péter joggal gondolhatta, hogy átok ül az éttermén - írja a Blikk. A vendéglátóhely teraszát júniusban felgyújtották, aztán különböző hivatalok emberei keresték fel a helyet ellenőrzés céljából. És ha ez nem lenne elég, az alkalmazottak is sorban felmondtak. Egyszerre ment el a séf, a helyettese és több felszolgáló is távozott.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAz összeesküvés-elméletek szerint Dianát a királynő parancsára végezték kihttp://www.life.hu/sztarok/20180930-az-osszeeskuveselmeletek-szerint-dianat-a-kiralyno-parancsara-vegeztek-ki-camilla-is-retteg.htmlBár Diana hercegnő több mint 20 éve nincs közöttünk, halála körülményeivel kapcsolatban még mindig egyre elképesztőbb elméletek látnak napvilágot. TV + Sztárok--Feladná a játékot Survivor Esztihttp://www.life.hu/sztarok/20180930-feladna-a-jatekot-survivor-eszti-szeretethianya-van.htmlNem nagyon bírja a győrődést Survivor Eszti. Elmondta, mi a baj. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.