Schobert Lara szülei örültek, hogy lányuk szerepel a Hooligans új klipjében

zene Schobert Lara musical.ly Hooligans klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem titok, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, Lara a Hooligans új klipjének egyik szereplője. Most a szülők is elmondták a véleményüket lányuk szerepléséről, de az is kiderült, az együttes miért pont Larát választotta. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, Schobert Lara szerepel a Hooligans új, a Jég hátán című dalához készült klipben.

Shobert Norbi és Rubint Réka 14 éves lánya igazi sztárnak számít a Musical.ly éneklős alkalmazást kedvelők körében. Éppen ezért őt és egy másik, az alkalmazáson népszerű lányt, Szász Dorinát kérte fel az együttes. A Hooligans tagja, Kiss Endi hívta fel Schobert Norbit, hogy megkérdezze, lánya szerepelne-e az új klipben.

"Endi megkérdezte, mennyivel tartoznának ezért nekünk, de mivel nagyon kedvelem a Hooliganst és Endit is, nekünk volt megtiszteltetés, hogy Larára gondoltak" - mondta a Brosnak a büszke édesapa.

Hozzátette: a Hooligans szeretne a fiatalok felé is nyitni. "Ez baráti szívesség volt a részünkről, Lara szereplése után csak azt kértem Enditől, hogy kicsit tanítson meg engem is zenélni" - mesélte a lapnak Schobert Norbi.

Pintér Tibor és 23 évvel fiatalabb kedvese nagy lépést tervezhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-pinter-tibor-es-23-evvel-fiatalabb-kedvese-nagy-lepest-tervez.htmlNyáron költözött össze 23 évvel fitalabb szerelmével Fridával Pintér Tibor. A Nemszeti Lovas Színház igazgatója most terveikről mesélt. TV + SztárokOrigoBay Évának kellett távoznia a MasterChef VIP című műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-bay-evanak-kellett-tavoznia-a-masterchef-vip-cimu-musorbol.htmlSorban távoznak a szakácsjelölt hírességek a TV2 MasterChef VIP című műsorából. A hétfői adásban Bay Éva műsorvezetőn volt a sor. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor és Tornóczky Anita felvétel közben ugrott egymásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-bochkor-gabor-es-tornoczky-anita-felvetel-kozben-ugrott-egymasnak.htmlA cirkusz és az állattartás volt a #Bochkor című műsorban, ahol Hargitai Bea és a műsorvezető volt kedvese, Tornóczky Anita volt a vendég. Bochkor és Tornóczky összevesztek a forgatáson. TV + SztárokOrigoAz elhunyt Diana hercegnére hasonlító jelmezt árul Katalin hercegné anyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181002-az-elhunyt-diana-hercegnere-hasonlito-jelmezt-arul-katalin-hercegne-anyja.htmlJelmezeket áruló webshopot üzemeltet Katalin hercegné édesanyja, Carol Middleton. Az egyik jelmezben Lady D. egyik barátja a halott hercegnét véli felfedezni. TV + Sztárok--Survivor: a kiesett Bence csalódott a társaibanhttp://www.life.hu/sztarok/20181002-survivor-a-kiesett-bence-csalodott-a-tarsaiban.htmlA Survivortől Bencének kellett búcsúznia, aki csalódottan távozott: nem érti, miért neki kellett távoznia. TV + Sztárok--Három év és egy eljegyzés után szakított párjával az énekesnő Veres Mónika, Nikahttp://www.life.hu/sztarok/20181002-harom-ev-es-egy-eljegyzes-utan-szakitott-parjaval-az-enekesno-nika.htmlVeres Mónika, Nika elárulta: röviddel az esküvő előtt szakított párjával, akivel három évig voltak együtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.