Katalin hercegné visszatért szülési szabadságáról: fotó

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
fotó megjelenés szülés Katalin hercegné szabadság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné harmadik gyermeke születése után visszavonult, a hivatalos kötelezettségei alól felmentést kapott, de véget ért a szabadsága. Így nézett ki a hercegné első megjelenésén. 

Katalin hercegné hónapokra visszavonult, miután megszületett harmadik gyermeke, a kis Lajos. A hercegnének hivatalos kötelezettségeit nem kellett teljesítenie, csak a családi eseményeken vett részt. Szabadsága azonban véget ért, fél év után először állt hivatalos ügyben nyilvánosság elé. A Sayers Croft Forest School and Wildlife Gardenbe látogatott el, ahol a gyermekek megismerkedhetnek a vadvilággal, rászoruló kicsik is gyakran látogatják az intézményt.

Katalin hercegné megtette első hivatalos megjelenését Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Katalin az eseményhez egyszerű öltözetet választott, csizmája pedig egy kifejezetten régi darab. Ugyanezt a bőr lábbelit sokszor láthatták már rajta a rajongók, hiszen ez az egyik kedvence, és úgy tűnik elnyűhetetlen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.