Magyar sztárok, akik többször is elváltak: Esztergályos Cecília és Ernyey Béla sem egyszer mondta ki az igent

Esztergályos Cecília Ernyey Béla Gregor Bernadett Ábrahám Edit válás Malek Andrea Gesztesi Károly sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett ismét válik, Szarvas Attilával való házasságuk négy év után ment tönkre. A színésznőnek ez már nem az első és nem is a második, hanem a negyedik válása, de nem ő az egyetlen magyar sztár, aki elsőre és másodjára sem találta meg azt az embert, akivel a holtodiglan tényleg örökké tart. Íme, azok a hazai hírességek, akik szintén elváltak párszor.

Ábrahám Edit

Ábrahám Edit Forrás: baratok.hu

A színésznő sem találta meg egyből a boldogságot. Ábrahám Edit első válásáról nem tudunk sokat, a másodikról viszont annál többet. A színésznőt ugyanis nagyon megviselte a válság, férje 23 év után hagyta ott egy fiatalabb nőért. Sokáig beszélni sem tudott a dologról a színésznő, teljesen összeomlott, amikor kiderült, hogy mindennek vége, de azóta már sikerült túltennie magát a történteken, és nyitott egy új szerelemre.

Esztergályos Cecília

Esztergályos Cecília Forrás: MTI/Zih Zsolt

A színésznő az életét és a házasságait is bohéman kezelte, ezért történhetett meg az, hogy összesen ötször vált el. Első házasságára 18 évesen került sor, kapcsolatai alatt pedig minden megtörtént, amit az ember megtapasztalhat: volt, hogy őt hagyták el, volt hogy megcsalták, volt olyan férje is, akivel csak féltékennyé akart tenni egy másik férfit. Utolsó válását ő kezdeményezte, ugyanis beleszeretett hatodik férjébe, Péterbe, akivel azonban már évtizedek óta együtt vannak, és úgy tűnik, együtt is maradnak.

Gesztesi Károly

Gesztesi Károly Forrás: Viasat3/Labancz Viktória

Nem titok, hogy a színésznek sem sikerült sem elsőre, sem másodjára megtalálnia a boldogságot. Gesztesi Károly első házasságának tönkremeneteléről nem igazán nyilatkozott, arról viszont már sokszor beszélt, hogy Liptai Claudiával mi okozta a kapcsolatuk végét. Akkoriban a színész komoly alkoholproblémákkal küzdött. „Az itallal tönkretettem a házasságom" – vallotta be annak idején a színész, azt azonban leszögezte, Clau mindent megtett, amit csak lehetett, hogy segítsen neki.

Ernyey Béla

Ernyey Béla Fotó: MTI/Beliczay László

A színésznek sem sikerült azonnal megtalálnia azt a nőt, akivel le tudná élni az életét. Ernyey Béla első felesége egy táncosnő volt, akitől született egy lánya is. Bár azt nem tudni pontosan, mikor került sor a válásra, azt igen, mikor házasodott meg újra. A színész és író második feleségét, Szűcs Mari színésznőt 1981 októberében vezette oltár elé, ám ez sem bizonyult sírig tartó kapcsolatnak. Harmadszorra 2009-ben házasodott meg: a nála 38 évvel fiatalabb Balaton Dórát vette el.

Malek Andrea

Malek Andrea Forrás: www.malekandrea.hu

Malek Andrea sem találta még meg a sírig tartó partnerét, legalábbis egyelőre nem tudni új kapcsolatról. Arról viszont igen, hogy már kétszer is volt házas. Első férjével, Princz Gábor hét évig voltak házasok, két közös gyermekük született mielőtt 2000-ben elváltak volna. A színésznő második férjéhez, Walter Lochmann karmesterhez 2010-ben ment hozzám, ám tavaly Malek Andrea bejelentette, hogy ismét elvált.

Gregor Benadett ismét válik: Szarvas Attila volt a negyedi férje

Szarvas Attila színész, Gregor Bernadett férje Facebook-oldalán jelentette be, hogy házasságuk véget ért. Ő volt a színésznő negyedik férje. Válásuk részleteiről itt olvashatsz!

Pintér Tibor barátnője nagyon trágár szavakkal illette kedvesét élő adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181003-pinter-tibor-baratnoje-nagyon-tragar-szavakkal-illette-kedveset-elo-adasban.htmlNem felhőtlen Pintér Tibor és kedvese, a 23 évvel fiatalabb Rubos Frida kapcsolata. Ezt most élő adásban is megmutatták. TV + SztárokOrigoNacsa Olivér és kedvese, Somossy Barbara máris összeházasodtak?http://www.life.hu/sztarok/20181003-nacsa-oliver-es-kedvese-somossy-barbara-maris-osszehazasodtak.htmlTikos esküvőre kerülhetett sor Nacsa Olivéréknél, legalábbis erre utaló fotót osztott meg a humorista Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné visszatért szülési szabadságáról: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181003-katalin-hercegne-visszatert-szulesi-szabadsagarol.htmlKatalin hercegné harmadik gyermeke születése után visszavonult, a hivatalos kötelezettségei alól felmentést kapott, de véget ért a szabadsága. Így nézett ki a hercegné első megjelenésén. TV + Sztárok--Pintér Tibor és 23 évvel fiatalabb kedvese élő adásban vesztek összehttp://www.life.hu/sztarok/20181003-pinter-tibor-es-23-evvel-fiatalabb-kedvese-elo-adasban-vesztek-ossze.htmlKönnyes szemmel ült be a Mokka stúdiójába Rubos Frida, Pintér Tibor kedvese. A pár élő adásban mondta el, min vesztek össze, sőt még ott is folytatták a vitát. TV + Sztárok--Ezeket veszítette el Diana hercegné, miután elvált Károlytólhttp://www.life.hu/sztarok/20181003-ezeket-veszitette-el-diana-hercegne-miutan-elvalt-karolytol.htmlMint ahogy azt mindannyian tudjuk, Diana hercegné és Károly házassága nem volt felhőtlen. A hercegnőt fizikailag és lelkileg is megviselte a kapcsolat, de a válásuk sem hozott enyhülést: sok mindent elveszített Diana. TV + Sztárok--Csomor Csilla esett ki a MasterChef VIP-ből: nem volt a néző szíve csücskehttp://www.life.hu/sztarok/20181003-csomor-csilla-esett-ki-a-masterchef-vip-bol-nem-volt-a-nezo-szive-csucske.htmlCsomor Csilla esett ki a MasterChef VIP legutóbbi adásában. ám a kommentek alapján úgy tűnik, hogy a legtöbb néző nem fájlalja, hogy a színésznő nem folytathatja tovább a főzést. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.